En Jeep CJ7 Med Steering Problemer

AMC introduserte Jeep CJ-7 i 1976. Med en produksjon kjøre som varte i 10 år, var CJ-7 første med automatgir og ekstra hard topp og klimaanlegg. Det ble en av AMC mest populære biler med mer enn 300.000 gjort. Med CJ-7s nå nærmer seg 25 år, mange mekaniske deler begynner å vise tegn på slitasje, påvirker kjøreegenskapene på bilen. Trekke

Ujevn dekktrykk eller feil front-end justering er enkle årsaker til dette symptomet. Flere alvorlige problemer med suspensjon eller styring komponenter eller hjullager må kontrolleres.
Vibrasjon

Sjekk for løse hjulmuttere eller et dekk eller hjul ut av balanse. Sørg for at styremaskin er montert tett og riktig justert. Også inspisere medløperarmen og kuleledd for slitasje eller skader.
Stivhet

Sjekk væskenivået i servostyring reservoaret. Mangel på servostyring væske reduserer effektiviteten av pumpen og fører det å være mye støy. Som et resultat, er det styrekraften ikke den samme i begge retninger. Sjekk smøring av kuleledd og styringen sammenhengen.
Play

Løse hjullager kan forårsake dette problemet. Overdreven slitasje i styringsgruppen lenke eller suspensjon foringer forårsake løs spille mens styring. Hvis rattet ikke returnerer til sentrum, se etter en feiljustert rattstammen eller feil engasjert styremaskiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67739.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer