Hvordan Bench Test en Suzuki ATV Coil

Spolen på din Suzuki ATV fungerer som et mellomledd mellom ladesystemet fra motoren og tennpluggen. Spolen sender den elektriske impuls som trengs for å fyre av tennpluggen, og for å starte tenningen i forbrenningskammeret. Når spolen begynner å gå dårlig, vil motoren din bli tent og til slutt bare slutte å kjøre helt. Hvis du har lagt merke til misfires, kan du benk teste coil. Heldigvis kan du gjøre det uten å faktisk fjerne spolen fra ATV. Du trenger
Wrench
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Locate tennpluggen festet til topplokket på motoren. Du vil da finne en svart tennplugg ledning som strekker seg fra toppen av tennpluggen. Følg ledningen fra tennpluggen til spolen. Dette er den enkleste måten å finne spolen.
2

Trekk svart tennplugg ledningen utenfor spolen for hånd.
3

Test den primære svingete av din tennspolen. Finn de to ledninger som er koblet til bunnen av spolen. Fjerne ledninger fra spolen ved å løsne mutrene som holder trådene på tappen med en skrunøkkel. Pass på at du merker ledningene slik at du vet hvilken ledning går der når du installerer dem.
4

Place din multimeter eller ohmmeter på "Ohms" og plassere den røde ledningen på ett metall stud at du fjernet røde kabelen fra og deretter plassere den sorte ledningen på den andre metall stud. Avlesning på multimeter må lese mellom 0,5 ohm og 1,5 ohm. Hvis ikke, er enheten defekt.
5

Plasser svarte ledelsen i multimeter din inn i hullet fraflyttet ved å fjerne den store sorte tennplugg ledning. Plasser den røde ledningen av multimeter din på bolten der du fjernet den røde ledningen. Avlesning på måleren må lese mellom 6000-Ohms og 15.000 ohm. Hvis ikke, er enheten defekt.
6

Koble alle ledningene, og start ATV er mulig. La motoren varme opp i fem minutter og deretter gjenta hele prosessen. Men vær forsiktig, er motoren varm. I mange tilfeller vil en spole fungere ordentlig med en kjølt motor men vil mislykkes når motoren er varm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67740.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer