Slik feilsøker en batterilading på en Jeep Liberty

En av de viktigste komponentene under panseret på din Jeep Liberty er batteriet. Uten et fulladet 12-volts batteri, vil Liberty ikke har tilstrekkelig spy makt til å starte. Selve batteriet kan svikte eller avskjed på grunn av en rekke årsaker. Vanligvis, dersom et nytt batteri er tømt, er det sannsynlig et resultat av en bryter igjen ved et uhell i "On"-stilling. Ellers, hvis batteriet i Liberty er mer enn fire år gammel, og du gjentatte ganger har problemer med det, kan det være på tide å kjøpe et nytt batteri. Du trenger:
12 volt digital voltmeter
12 volts batteri lader (om nødvendig)
Wire børste eller batteri innlegg /terminal pensel
Vis flere instruksjoner
1

Slå Liberty motoren, samt alle andre tilbehør. Deretter slår du på Jeep vindusviskerne. Hvis vindusviskere flytte med korrekt hastighet, bør batteriet har en full eller nesten full lading. Hvis, derimot, trenger vindusviskere ikke flytte eller bevege seg sakte, vil batteriet må lades.
2

Forsøk å starte Liberty motor. Hvis motoren, men holdes ikke starter, ikke problemet ligge hos batterilading. Hvis motoren bare spyr og fades eller du hører en klikkelyd, er batteriet sannsynligvis dødt og må lades opp.
3

Slå av Liberty motor og alle elektriske tilbehør, som for eksempel stereo og lys. Slipp panseret og finne batteriet i motorrommet. For å teste batteriets tilkoblinger og lade, må du ta bort noen vakter som dekker batteriet og /eller terminalene. Vanligvis alt som er nødvendig for å fjerne vaktene er en liten skiftenøkkel eller skrutrekker.
4

Kontroller batteriets tilkoblinger. Hvis klemmene er løse, kan det gjøre det virke som om batteriet ikke er fulladet. Trekk til klemmene hvis de ikke er sikker. Dersom klemmer eller terminaler er skitne, rengjør dem med en stålbørste.
5

Link digital voltmeter til Jeep batteri. For å oppnå en korrekt avlesning, sørg for de positive og negative ledningene på voltmeter er riktig og ordentlig festet til tilsvarende positive og negative batteripolene. Husk, positiv til positiv, negativ til negativ.
6

Se på spenningsdisplayet på voltmeter. Hvis Liberty-batteriet har minst en 70 prosent lading, vil du se en lesning på ca 12,4 volt. Hvis avlesningen er noe lavere enn 12,4, lade deg ut batteriet med en batterilader. En full opplading i Liberty batteri vil vise en lesning av ca 12,6 eller mer volt på voltmeter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65792.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer