Trouble Codes for 98 Chrysler Concorde LXI

The 1998 Chrysler Concorde LXI er en stor, firedørs sedan. Den har plass til maksimalt seks personer og leverer opp til 220 hestekrefter. Den 17-gallon drivstoff tank får opp til 26 miles per gallon. Når Concorde "Check Engine" lyset kommer på, betyr det en feil har blitt oppdaget i motoren. Feilen er oversatt til en kode og lagret på datamaskinen. Trekk feilkoder å isolere årsaken til problemer og fikse motoren. Du trenger
OBD-II skanning enhet
Vis flere instruksjoner
en

Finn diagnostisk test port, også kjent som samlebåndet Diagnostic Link (ALDL). Det er en 12-til-16-port elektrisk enhet under driver's-side dash. Ta av plastdekselet for å eksponere de elektriske klempunktene.
2

Plugg OBD-II skanning enhet i ALDL port og slå på skanneren.
3 < p> Sett nøkkelen i tenningen til instrumentpanelet kommer på, men ikke dra motoren rundt. Følg instruksjonene på skanneren skjermen, besvare hvert spørsmål etter tur om Concorde.
4

Velg skanneren muligheten til å hente feilkoder fra datamaskinen. Skriv ned kodene som de dukker opp. De koder for spesifikke problemene som oppdages i motoren. Finn ut koden betydninger å feilsøke deres sak. Se i bruksanvisningen for en liste over koder, eller få tilgang på linken i Resource delen for en liste på nettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65791.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer