Toppakning Tetting Problemer

A toppakning skaper en forsegling mellom motorblokken og topplokket. Selv om pakningen er enkel og rimelig , vanskeligheten med å erstatte pakningen gjør får en skikkelig tetning første gang viktig . Blokker og leder Inspeksjon

Sjansen er at en toppakning mislyktes på grunn av en motor blir overopphetet . Denne overoppheting kan forårsake fysisk skade på blokken eller hodet, noe som vil føre til at pakningen ikke skikkelig tetning. Overflatene på blokken og hodet som kontakt pakningen skal inspiseres for sprekker eller fordreining før pakningen er installert.
Rengjøring Head and Block

Overflatene til hode og blokk som kontakt pakningen bør renses for å fjerne eventuelle rester fra tidligere pakninger eller tetningsmasse for å tillate god tetning . En plastskrapen kan være nødvendig å frigjøre litt rusk , men unngå å bruke et objekt som vil lage riper i overflaten .

Boltemoment

Toppakning bolter bør være trekkes til med riktig moment for å sikre at pakningen tetter uten å bli skadet. Torque data for head gaskets kan finnes i modell -spesifikke reparere manualer . Bolter bør lett smurt med 30W motorolje før de blir satt inn og strammet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66680.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer