Problemer med en forgasser som er Steiling og Turning

Oppfunnet av Karl Benz i tidlig 1800-tallet , en forgasser bruker å være prinsippet måte å injisere drivstoff og luft inn i en motor. Selv om forgasseren har blitt faset ut av moderne bil design, eldre biler laget før slutten av 1980 mest sannsynlig har en forgasser . Hvis forgasseren er drøye og slå, er det et par ting som kan være galt med bilen din . Du trenger
WD - 40
Vis flere instruksjoner
en

sette nøklene i tenningen og forsøk å starte motoren. Hvis motoren din , men holdes ikke vil starte, kan det hende at choken ikke være avsluttende, kan du ha en bøyd chokeleddet eller du kanskje ikke har noen gass i forgasseren din .
2

løse disse problemene ved å skylle din choke , lubing chokeleddet med WD - 40 og se etter en plugget filter eller linjer og dårlige pumper .
3

Prøv å starte tenningen . Hvis motoren starter, men så dør kort tid etter , kan du ha et stort vakuum lekkasje et sted , kan choken trekkes av eller du kan ha lavt drivstoff levering.
4

løse disse problemene ved å sjekke vakuum måle . For å fikse en lekkasje , justere basen pakning på carb og motor kombinasjon for å koble til choken eller erstatte eventuelle tett filter bremse drivstofftilførsel .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67703.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer