Hvordan endrer jeg Termostat på en 2003 Nissan Sentra?

Med alderen fanger opp med 2003 Nissan Sentra, er det nok på tide å fullføre en "en gang over" av de vitale systemer som holder at aldrende motoren i gang. De fleste bileiere vil gi bilen en vanlig olje cange, men sjekker kjølesystemet er ikke så vanlig. Hvis du har lagt merke til at Nissan ikke ønsker å varme opp når det er kaldt ute, er det en god sjanse for at termostaten er ødelagt, og det er på tide å bytte den ut. Du trenger
2003 Nissan Sentra termostat
2003 Nissan Sentra termostat pakning
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Finn termostat dekselet ved å spore topp radiator slange fra radiatoren til stedet hvor slangen kobles til motoren. Metalldekselet at slangen kobles til kalles dekselet til termostaten. Fjern boltene som fester dekselet til inntaket manifold av Nissan Sentra og trekk deretter termostaten deksel av manifold.
2

Trekk den gamle termostaten ut av inntak manifold og deretter plassere den nye en inn i inntaket. Ta hensyn til retningen av den gamle termostaten før du tar den ut. Den nye må plasseres på innsiden av inntak med samme enden vendt oppover.
3

Fjern den gamle termostaten pakningen fra toppen av inntak manifold og plassere den nye tilbake på manifold. Linje hullene på hver ende av pakningen opp med skruehullene i inntaket manifold.
4

Plasser termostaten dekker tilbake på inntak manifold og skru den på plass. Pakningen skal være klemt mellom inntak manifold og dekselet til termostaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64906.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer