Slik kontrollerer Coil på en 1990 Honda Civic LX-1500 cc

Spolen på en 1990 Honda Civic er inkorporert i fordeleren. Spolen krever veivakselen sensoren og tenningen kontrollmodulen for å kunne operere. Veivakselen sensorsignaler posisjonen til den fremste stempel i forhold til dets kompresjonsslag. Tenningen kontroll modul bruker dette signalet for avfyring spolen. Gitt hyppigheten av feil i alle tre, er tenningen kontrollmodulen den hyppigst erstattes, fulgt av sveiven sensoren og spolen. Sjekk alle tre hvis bilen ikke vil starte. Du trenger
Volt eller ohmmeter
Phillips skrutrekker Vis
Mer Instruksjoner
en

Løsne distributør cap hjelp av Phillips skrutrekker for å fjerne skruene som fester lokket .
2

Fjern Phillips skruen i hver av de to spiral terminalene. Den hvite og blå ledningen er den negative terminalen. Den svarte og gule ledningen er den positive terminalen.
3

Plasser volt eller ohmmeter på ohm skala. Sondere de to terminalene ved hjelp av en sonde på hver terminal. Ohmmeter skal vise 0,6 til 0,8 ohm. Hvis avlesningen er høyere eller lavere, må du bytte coil.
4

Plasser røde proben på den svarte og gule ledningen og den svarte proben i spolen tårnet. Avlesningen vises må være 13 200 til 19 800 ohm å være god. Hvis avlesningen vises er forskjellig, må du bytte coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68183.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer