Feilsøking en 1994 Grand Cherokee svingesignal

Blinklys operere på en universell måte. Elektrisk signal er trukket fra ladesystemet og rutes gjennom tenningslåsen. Signalet går gjennom en sving signal relé, som drives som et avbrudd bryter, før du kobler til lyset. Avbruddet gjør at lyset slås av og på i tråkkfrekvens. Feilsøking blinklyset i en 1994 Jeep Grand Cherokee følger samme bane som for andre kjøretøy. Den eneste forskjellen er plasseringen av komponentene. Du trenger
skrutrekker
Needle-nese tang
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Start kjøretøyet og engasjere både førersiden og passasjersiden blinklys. Overvåke aktiviteten i lysene.
2

Bytt pæren hvis det fremre eller bakre lampen blinker raskt med ingen aktivitet fra motstanderlaget lys på samme side av kjøretøyet. Blinklysene montering bolter fra bak lampen inne i motoren. Du blir nødt til å skru ut frontlys forsamlingen med en skralle for å nå de Blinklysene bolter. Unbolt frontlys og blinklyset og dra dem bort fra bilen. Pæren vrir ut av forsamlingen, og du må trykke og vri pæren for å få det ut av stikkontakten.
3

Ta ut og sjekk sikringen hvis signalene ikke kommer på i det hele tatt. Sikringen er plassert i Power Distribution Center (en merket, svart boks med sikringer i nærheten av batteriet i motorrommet). Nummer 16 er turn signal sikring. Bytt hvis metallet stripen i sikringsskapet er korrodert, brent eller ødelagt. Sikringen vil trekke rett ut med nebbtang.
4

Bytt blinklys releet (blinklys). Releet befinner seg til venstre for rattstammen på brannmuren over bremsepedalen. To sølv sylindere ca en tomme bred er side ved side. Blinklyset flasher er på høyre side. Du kan kontrollere dette ved å slå på de farlige lysene. De varselblinklyset bruke den andre sylinder som vil klikke når farene er aktivert. Erstatte dette hvis du slår på turn signal resultatene på ingen klikke på stafetten og lysene ikke lyser opp.
5

Test blinklys bryteren. Fjern rattstamme dekselet med en skrutrekker og inspisere ledningene til bryteren. Stram eventuelle løse tilkoblinger. Skift ut bryteren hvis ikke andre feil er funnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66081.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer