Steel Wheel Runout Specs

En bil viser dårlige egenskaper når hjulene er bøyd --- det vil riste på riksveg hastigheter, kan rattet shimmy eller bilen kan "bukk", som en kapping Bronco. Hvor langt utenfor sentrum hjulet er bøyd kalles runout. Alle disse symptomene peker til en av to typer av runout, eller en kombinasjon av begge. Ved å forstå begge typer runout for hjul, vil du forstå spesifikasjonene også. Forstå Lateral Runout
p Hvis du treffer en fortauskant sidelengs voldsomt, rattet mer enn sannsynlig vil bli bøyd. Ifølge profesjonelle teknikere på AA en bil, er den siden bøye kalt sidekast. Sjefen symptom på sidekast er at bilen shimmies eller rister. Risting blir mer voldelig som bilen går fortere.
Sidekast Spesifikasjoner

Teoretisk skal hjul har ingen sidekast. Profesjonelle teknikere på Vibrering Programvare sier at sidekast bør ikke være mer enn 0,045 inches. Profesjonelle Teknikere på Inter-Industry Conference on Auto Collision Repair oppgir at de fleste produsenter oppgir en sidekast på ikke mer enn 0,1 inches. For å sette disse tallene i perspektiv, kan hjulet ikke bøyes sidelengs mer enn tykkelsen på en blyant bly.
Forståelse Radial Runout
p Hvis du treffer en jettegryte, mer enn sannsynlig radial runout vil oppstå. I stedet for hjulet blir helt rund, får det en oval form. Sjefen symptom på radial runout er bilen "dollar", som en hest kapping. Dette er fordi det hjulet har lave og høye flekker. De kapping blir mer voldelig jo raskere bilen går.
Radial Runout Spesifikasjoner

Teoretisk skal hjulet være en perfekt sirkel, uten ujevnheter. Teknikere på Vibrere Programvare angi en radial runout på ikke mer enn 0,04 inches. Men teknikerne på Inter-Industry Conference on Auto Collision Repair stat en radial runout på ikke mer enn 0,06 inches. Disse tallene er svært liten. I hovedsak kan hjulet ikke være ute av runde med mer enn tykkelsen av en tynn blyant bly.
Herding Runout

Den eneste virkelige kur for stålfelger er å erstatte det med et nytt hjul. Høy dollar aluminium eller tilpassede hjul er vanligvis reparert av et anlegg spesielt designet for å unbend hjul. Kostnaden for å reparere et hjul, men er prohibitive. For en høy dollar hjul, er reparasjon koster mindre enn å kjøpe et nytt hjul. For en stål hjul, men det er ofte billigere å bare kjøpe et nytt hjul, med har ingen runout.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67771.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer