Slik feilsøker Air Suspension på en Ford /Mercury Grand Marquis

The air ride suspensjon på en Mercury Grand Marquis gir bilen en utrolig jevn ride. Standard sjokk er forbedret med kollisjonsputer, lik den som brukes i store trailere. Systemet styres av en datamaskin, som omdanner en luftkompressor på og av for å maksimere rider komfort. Men som alder og slitasje satt i, er hver komponent i en air ride system utsatt for svikt. Når dette skjer, kan du bare ønsker deg aldri eid bilen, som Air Ride reparasjoner kan være noen av de mest kostbare reparasjoner du kan gjøre for å Mercury din. Du trenger
lommelykt
Spray flaske med såpevann inne
Vis flere instruksjoner
en

Bruk lommelykt for å undersøke luft sjokk i fremre og bakre . Sjokkene er utstyrt med en kjørehøyde indikator. I svært sjeldne tilfeller kan denne indikatoren bli skadet, noe som gir air ride system en falsk følelse av riktig kjørehøyde. Hvis noen av dine indikatorer er bøyd, mangler eller på annen måte feiljustert, må det korrigeres før du fortsetter feilsøkingsinnsatsen.
2

Start bilen og lytte for air ride kompressoren å sparke på. Hvis kompressoren ikke slår seg på, sjekk sikringen og skift den om nødvendig. Hvis sikringen ikke er gått, må du bytte ut kompressoren. Hvis kompressoren ser ut til å kjøre fine, men sykluser ofte, må du inspisere systemet for en lekkasje.
3

Løft panseret og finn luftkompressor. Med motoren i gang, spray såpevann på tilkoblingene der luften ri linjene går inn i kompressoren. Hvis du ser noen overflødig boblende, har du en lekkasje. Hvis du ikke finner en lekkasje på sammenhenger, følger hver linje til slutten, sprøyting hver linje som du går, fortsetter å se etter bobler som vil indikere en lekkasje.
4

Spray kollisjonsputer og luft struts i hvert hjørne av bilen mens du fortsetter å se etter en lekkasje. Når du finner din lekkasjen, erstatte den komponenten. Når du skifter kollisjonsputer eller struts, er det alltid best å erstatte dem i par. Så, hvis retten foran spankulere er dårlig, erstatte både foran struts. Hvis den venstre bakre kollisjonsputen lekker, erstatte begge de bakre kollisjonsputer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64596.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer