Slik feilsøker en '99 Ford Explorer

De 1999 Ford Explorer XLS var utstyrt med en 4,0-liters, sekssylindret motor. The Explorer ble produsert med mange standard funksjoner, inkludert fire hjul anti-lock bremser, elektriske vinduer, tåkelys, farget glass, servostyring, et takstativ, klimaanlegg, vinyl sitteplasser, 15-tommers hjul og en tent entry system. Fordi Explorer er bygget med så mange forskjellige deler det kan være utfordrende å riktig feilsøke bilen. En måte å finne ut hvordan man skal løse et problem med Explorer er å undersøke produsentens tilbakekalling informasjon. Instruksjoner
en

Se på smeltet ledningsnettet i bilens elektriske system hvis du lukter røyk kommer fra Explorer motor. Kjøretøyet kan ha en Texas Instruments fartskontroll deaktiveringsbryter som er defekt og er innvendig lekkasje. Disse lekkasjene kan føre bryteren til å overopphetes og begynne å brenne, noe som vil føre til at motoren avgir en røykfylt lukt mens du kjører bilen. Den defekte bryteren kan også føre til en motor brann. Hele ledningsnettet må skiftes for å løse dette problemet.
2

Finn Explorer drivstoff filter hvis bilen begynner lekker drivstoff. Den Explorer kan være utstyrt med en Purolater ettermarkedet drivstoff filter som ble satt opp feil. Grunn av feilaktig design, kan filteret hurtigkoblinger ikke fullt forsegle med tube grensesnittet av drivstoffsystemet. Dette mislyktes tilkobling kan tillate drivstoff å søle, og i nærvær av en tennkilde, kunne starte en brann enten inne i Explorer motor eller under kjøretøyet.
3

Sjekk hjørnet lamper, blinklys og frontlykter av Explorer dersom foran kjøretøyet er vanskelig å se fra siden om natten. Bilen kan ha lamper og signaler bygget av Pro-A-motorer som ikke følger den føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder lagt frem av United States Department of Transportation fordi de ikke inneholder den nødvendige amber side reflektor. Det er en betydelig høyere muligheten for et kjøretøy krasjet uten den ekstra synlighet de sidereflektorer gi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67559.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer