Engine Mount Symptomer

Bil motorer er sikret i bilen gjennom et system av metall og gummifester som holder motoren på plass samtidig som den gir en liten mengde av bevegelse for å bidra til å redusere motorstøy og vibrasjon. Over tid disse motorfester bli slitt, og til slutt de kan mislykkes helt. Når dette skjer, er det noen klassiske symptomer som dukker opp og indikerer motorfeste utskifting er nødvendig. Støy

Engine mounts er ansvarlig for å sikre en motor til rammen eller chassis av en bil som samtidig gir en liten mengde av bevegelse. Slitte eller ødelagte motorfester tillate store mengder bevegelse som kan føre til at motoren å komme i direkte kontakt med fender brønner eller andre metallflater. Denne kontakten skaper høyt clunking eller rallende lyder ved akselerasjon og retardasjon.
Eksos Lekkasjer /Failure

En ødelagt motor mount kan la motoren vri eller rock og tilbake når den er plassert under en belastning. Dette vridning eller rocking bevegelse kan føre til sammenhengene mellom motorens eksos manifolder og eksosanlegg til å sprekke eller separat, noe som resulterer i eksos lekkasjer. Disse lekkasjene til overdreven eksos støy og kan tillate avgasser å gå inn i kupeen på bilen.
Skadede slanger /Belter /Radiator

Overdreven motor bevegelse skapt av ødelagte motoren mounts steder stress på komponentene, for eksempel radiator slanger, belter og wire kontakter. Hvis bevegelsen av motoren er alvorlig nok, vil resultatet bli mislykket slanger, knakk belter og ødelagte wire-kontakt. Motoren kan også gå videre, slik at viften å kontakte radiator, som kan forårsake alvorlig skade på kjølesystemet.
Stikker /Binding Shifter eller Accelerator

vridning eller vuggende bevegelse forårsaket av ødelagte motorfester kan forårsake binding i gass-og Shifter sammenhengene som gjør skifte mellom tannhjul og trykke inn gasspedalen vanskelig. I alvorlige tilfeller bevegelse av motoren kan føre til at gasspedalen for å åpne uventet og føre til plutselig akselerasjon i et kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66021.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer