En skrapelyd i Dynamo

En bil dynamo er ansvarlig for å gi bilen med elektrisk strøm når motoren er i gang , samt å lade batteriet. En skrapelyd som kommer fra dynamoen er trolig et tegn på at dynamoen er i ferd med å mislykkes. Årsak til skrapelyd
p Som dynamoer alder, lagrene at skivene og de ​​interne rotoren snur på kan bli slitt . Som lagrene slites , begynner skivene å ha slakk som gjør at den kan bevege seg fra side til side mens spinne , skape skrapelyd . I tillegg til støy , vil dynamoen elektriske produksjonen begynner å avta .
Testing Dynamo

Den enkleste måten å teste dynamoen er å kjøre den nærmeste auto deler butikken . De fleste auto deler butikker vil teste dynamoen gratis og kan teste det uten at det fjerner den fra bilen. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, kan drivremmen fjernes og dynamoen skivene slått for hånd for å lytte etter støy og føler for spill.
Replacement
< p> Alternators kan være dyrt , men de er relativt lett å erstatte, noe som vil redusere lønnskostnader . Bileiere med grunnleggende mekanisk evne skal kunne endre sine egne dynamoer . Del butikker selger både nye og re -produserte dynamoer til de fleste biler , med de re-produserte enheter er betydelig rimeligere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66538.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer