Slik feilsøker en 2005 Chevy Impala

Basen sedan trim av 2005 Chevrolet Impala ble bygget med en 3,4-liters sekssylindret motor. Impala er standard funksjoner inkludert 16-tommers stålfelger, klut seter, bak ventilasjonskanaler, ekstern strøm dørlåser, elektriske speil, front koppholdere, en ekstern trunk utgivelsen, en tilt-justerbart ratt, en koffert, foran dørlommer og et lavt drivstoff varsellys. En måte å feilsøke Impala er ved å undersøke produsenten tilbakekalling informasjon. Instruksjoner
en

Kontroller styringen knokene på forsiden av din Impala styringsgruppe forsamlingen når forhjulene ikke svare på begynnelsen av bilens ratt som de skal. Dine styring slåsshansker kunne være deler som ikke var produsert til spesifikasjonene i Chevrolet og inneholder et design defekt. Dette designet defekt tillater knokene å bryte hvor de kobler til styrende huber. En ødelagt styring knoke kan føre til tap av kontroll over båten mens du kjører og forårsake en bil krasjet. Kontakt din lokale Chevrolet forhandler om å reparere knokene hvis du tror en eller begge av de fremre knokene feil.
2

Undersøk drivstoff trykkregulatoren inni motoren din Impala hvis du ser drivstoff lekker under kjøretøyets motor. O-ringen og holderen inne i drivstoff trykkregulator kan ha sviktet, eller den delen kunne være feil og aldri ordentlig inkludert en O-ring og holderen som den burde ha. Denne mangel vil tillate drivstoff å lekke ned gjennom motoren. Hvis drivstoffet kommer i kontakt med en tennkilde en brann kan starte inne i Impala motor. Endre drivstoff trykkregulator for å løse dette problemet.
3

Kontroller rattstammen av Impala dersom forhjulet respons til en sving på rattet er svak eller ikke svarer. Kjøretøyet kan ha en defekt rattstamme installert. Sveisen forbinder det indre røret av skaftet til det ytre rør kan være defekt. Hvis sveisen mislykkes, kan du miste evnen til å styre bilen og føre til en bil krasjet. Snakk med din Chevrolet forhandler om å ha rattstammen byttes ut for å unngå dette resultatet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67772.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer