Slik fjerner en 2003 Ford Explorer Rear Hub

Over tid, kan hjulet hub på 2003 Ford Explorer bli slitt og gå dårlig. Hvis dette skjer, må du fjerne den for å installere en ny. Hjulnavet tillater at hjulet roterer fritt på akselen. Hvis du begynner å høre thuds eller klaprende når du tar hjørner, er dette et tegn på at navet kan være å gå ut. Ikke erstatte hjulet hub, når det begynner å gå dårlig, kan føre til alvorlig skade på Explorer ditt. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack stå
Socket satt
strikken
skrutrekker
Channel låser
Gummiklubbe
Show Flere Instruksjoner
en

Park din Explorer på en flat, asfaltert flate og sett i nødbremsen.
2

Bruk en hjulmutternøkkel å løsne mutrene på bakhjulet med navet som må fjernes.
3

Løft den bakre enden av Explorer med en jekk og sted bukker under bakrammen. Senk Explorer på jack stands. Når den står støtt på bukker, gi den bakre støtfangeren et lite push for å sørge for at det er faktisk sikker.
4

Fjern lug nuts deretter dekk.
5

Finn de bremseklosser festeboltene på innsiden av hjulet. Disse boltene holder bøylen på plass. Løsne og fjerne dem med en socket sett. Fest et tau eller strikk ledningen til bøylen og suspendere den fra rammen. Dette vil forhindre skade på bremsen linjen.
6

Wedge en skrutrekker under hjulet hub dekke og lirke den av enden av akselen. Sakte jobbe deg rundt forseglingen av dekselet, nysgjerrige utover. Når den er løsnet, fjerne den med et par av kanalen sluser.
7

Fjern de tre festeskruene på baksiden av hjulet hub med socket sett. Trykk på hjulet hub gratis med en gummihammer og slutten av skrutrekkeren å banke hjulet hub helt gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66947.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer