Hvordan oppdage karbonmonoksid i Frostvæske

Karbonmonoksid skal aldri blande seg med frostvæske i kjølesystemet , fordi jobben av toppakning er å holde kjølevæske system lufttett . Hvis du har karbonmonoksid i frostvæske ditt, har toppakning mislyktes. Hvis du har noen av de vanligste symptomene på toppakning svikt , for eksempel en motor som overopphetes lett eller hvit røyk strømme ut av eksos , sjekke for karbonmonoksid i din kjølevæske systemet er en måte å bekrefte fiasko. Du trenger
trakt
Gass testverktøy
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Slå på motoren og kjøre bilen i flere minutter , bare for å få motoren temperaturen igjen til normal nivå . Parkere bilen der du ønsker å jobbe på den og slå av motoren . Åpne panseret .
2

Bruk håndkle for å beskytte hånden din som du tar av radiatorlokket . Sette en trakt i åpningen . Slå av motoren på igjen og se på kjølevæske. Det bør boble litt , men hvis du ser mange bobler kan luft som kommer gjennom toppakning . Dette er et faresignal for lekkasje av gasser inn i systemet.
3

Skyv testverktøy inn i trakten og presse pære. Dette vil sende et kjemisk inn i kjølesystemet . Hvis den kjemiske forblir blå , trenger du ikke har noen karbonmonoksid . Hvis det er grønt eller gult , er karbonmonoksid i frostvæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68266.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer