Slik feilsøker Toyota elektriske systemer

Det elektriske systemet på en Toyota kan kontrolleres ved hjelp av et voltmeter. Alle Toyotas bruke en enkel "strøm og jord" system - noe som betyr at det er to, og kun to, fører i alle de elektriske komponentene: strømledningen og jordledningen. Dette gjør feilsøking på elektriske systemet enklere enn feilsøking fleste andre typer elektriske system (for eksempel et hus). Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sikringen panelet ved å trekke det ned. Sikringen paneldeksel er vanligvis plassert under rattet.
2

Se på undersiden av dekselet for diagrammet. Dette diagrammet forteller deg hvor alle sikringene er i sikringsskapet
3

Fjern hvert sikring -. En av gangen - med sikringen avtrekker som er i sikring panel og sjekk for å være sikker på at metallet stripen inne hver sikringen er intakt. Hvis noen sikringer er brent eller skadet, erstatt dem med en sikring av samme strømstyrke. Fordi alle de store elektriske komponenter bruke sikringer, kan en elektrisk problem vanligvis spores gjennom sikringsskapet. Hvis en sikring kontinuerlig løses ut, kan det være et problem med komponent eller en kortslutning i ledninger eller annet sted.
4

Åpne panseret på Toyota. Drei skiven på voltmeter til "volt". Trykk den røde ledningen på voltmeter til den positive terminalen på batteriet. Trykk den sorte ledningen på voltmeter til minuspolen på batteriet.
5

Kontroller spenningen. Den bør leses 12,6 volt. Hvis den ikke gjør det, har batteriet sviktet og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64362.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer