Grunner for en Hoste Engine

Forbrenningsmotorer er komplekse maskiner som kan mislykkes i en rekke forskjellige måter, som alle som noensinne har hatt en bil eller en annen liten innkjøring ned vil attest. Feilsøking en moderne motor med all sin teknologiske kompleksitet er noen ganger utfordrende, men en motor som hoster eller spytter er trolig lider av en relativt vanlig problem. Utladet batteri

Et utladet batteri er en av de vanligste årsakene til en motor som hoster før eller i stedet for å starte. Et batteri utlades på grunn av en lengre periode med lediggang, eller når en driver blader på én eller flere tilbehør som trekker strøm fra batteriet, for eksempel frontlykter eller innvendige lys. Et utladet batteri kan ikke ha nok strøm til å slå starteren og starte motoren, med mislykkede forsøk forårsaker hoste lyd. Dim dashbordet lyser er et annet symptom på et utladet batteri.
Dødt batteri

Et dødt batteri er en mer alvorlig form av et utladet batteri. Det kan oppstå når batteriet utslipp, men fortsetter å renne etter å ha nådd et farlig lavt nivå. Hvis dette er tilfelle, prøver å starte bilen resulterer i en lav, klikke-stille som hoste under panseret. Instrumentbord lys ikke lyser opp i det hele tatt og en jump-start eller et nytt batteri installert løser problemet.
Bad Fuel

Bruk av feil type av drivstoff i en motor kan resultere i en kort anfall av hoste. Vanligvis vil en motor starte et øyeblikk, deretter frese og hoste til den dør. Gjentatte forsøk på å starte motoren kan forårsake mer hoste, men til slutt skal ha noen innvirkning på motoren. Hvis feil type drivstoff blir brukt, for eksempel diesel i en bensinmotor, er det fastsette en komplisert en som involverer spyle motoren og bensintanken.
Bad gnist plugger

En motor trenger sin tennpluggene for å produsere riktig størrelse gnist på den presise øyeblikk for å kjøre glatt. Defekte tennplugger, slik som de som utsettes for drivstoff eller som brytes ned over tid, kan være årsaken til en motor som går, men hoster eller spytter på anledningen. Dette problemet har en ganske enkel løsning for å erstatte tennplugger, som skal tilbakestille motoren til normal funksjon.
Fuel Flom

Små motorer med forgassere er spesielt utsatt for drivstoff flom, ettersom de mangler den innsprøytning mekanisme som forhindrer for mye brensel fra å komme inn i sylindrene. Hvis en motor blir oversvømmet, det kan hoste ved start inntil overflødig drivstoff er brent opp. En alvorlig oversvømmet motoren vil ikke starte i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65275.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer