En 1990 Honda Accord som ikke vil starte

Ifølge Edmunds, Honda Accord var den mest solgte bilen i Amerika i 1990, da den fikk en komplett redesign. Honda gjorde bilen større og lagt til en kraftigere motor enn tidligere inkarnasjoner av Accord. 1990-modellen var den første som har bensininnsprøytning, de tidligere modellene som brukes forgassere. Hvis 1990 Honda Accord ikke vil starte, kan det drivstoff injektor system være ansvarlig. Feilsøking en start problem på en 1990 Accord innebærer en prosess med eliminering. Instruksjoner
1 p Hvis bilen er å ha start problemer midlertidig, sjekk din overføring. Ifølge Repair Pal, minnes Honda 1990 Accord fordi overføringen ville skifte ut av sted mens bilen var i bevegelse. Dette kan føre til motorskade. Hvis bilen starter noen av gangen, prøve skiftende tannhjul og testing hvordan bilen kjører.
2

Vri nøkkelen i tenningen og note om "check engine" lyset kommer på. Hvis den ikke gjør det, er bilens datamaskin ikke får strøm. Det kan være en blåst sikring eller en indikasjon på at selve datamaskinen går dårlig.
3

Test batteriet ved å slå på hovedlysene. Hvis ingen av de elektriske systemene reagerer, kan batteriet være død. Eldre biler som 1990 Accord er mer sannsynlig å tømme batteriet fordi selve batteriet kan være gamle og kan ikke lade lenger. Ta batteriet til en automatisk forsyning butikk. De fleste vil teste det gratis og gir deg beskjed hvis du trenger en ny.
4

Lytt etter en surrende lyd når du vrir om nøkkelen. Hvis du kan høre en konstant klikke eller surring som nøkkelen vris, kan Accord startbilde har slitt ut og må skiftes ut.
5

Undersøk eksos for eventuelle tegn på svart røyk. Eksosen kan være farget svart, og du vil få en sterk lukt fra eksosrøret. Hvis du ser tegn til dette, betyr det for mye drivstoff brenner i motoren - som betyr at det kan være et problem med injektorer. 1990 Accord var den første modellen året til funksjonen drivstoff-injeksjon, og dysene kan trenge utskifting. Blå røyk ville bety at motoren brenner olje og bilen må bli tatt til en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65138.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer