Hvordan vite Transaxle er dårlig

The transaksel er en standard del av nesten alle kjøretøy med en forhjulsdrevet system. Eliminerer behovet for en tung drivakslingen som overfører kraften fra motoren til bakhjulene, inkorporerer transaksel denne komponenten i samme bolig som overføring, distribusjon kraften i forhjulene i stedet. Mye takket være de drivlinjekonstruksjoner, front-wheel biler er generelt lettere og mer drivstoffeffektiv enn biler med bakhjulsdrift. Det er derfor viktig å kunne gjenkjenne når transaksel har problemer. Instruksjoner
en

Lytt etter indikative lyder som kommer fra motoren mens bilen er i bevegelse. En dårlig transaksel kan manifestere seg i en rekke forskjellige lyder;. Vanligste er klynking, sliping eller lett tapping
2

Eliminer andre problemer som kan produsere lignende lyder ved å sette bilen i fri, clutch upresset, og lytter til inaktiv. Hvis støyen er til stede i denne tilstanden, er det sannsynligvis et clutch problem og ikke et problem med transaksel. Du bør også utelukke dårlige hjullager. Hvis støyen oppstår eller forsvinner mens du tar hjørner eller ser ut til å endre tonehøyde når du raskere eller tregere, kan du bare trenger nye hjullager.
3

Vær oppmerksom på lyder i bilen gjør i femte gir i tillegg. I noen tilfeller vil en bil skrangle i femte gir på lavt turtall på grunn av feil transaksel væske. Du kan ofte lett bøte på dette problemet med en kvalitet syntetisk girolje.
4

Vurdere bilens giring. Er det vanskelig å skifte til utstyr? Tøff skiftende kan være tegn på en dårlig transaksel, spesielt i kaldt vær. Hvis veksling er vanskelig når det er kaldt, men vokser lettere som bilen varmes opp, sjansene er det er et resultat av dårlige synchros i transaksel.
5

Sjekk din girolje minst hver 6000 miles. Hvis det er brun eller svart i fargen eller har en brent lukt bør du ha din transaxle sjekket ut av en tjeneste profesjonelle som det kan ha oppstått overoppheting problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68201.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer