Symptomer på en sviktende Servostyring Box

The servostyring systemet tillater føreren å søke rattbevegelser på rattet, og en motor-drevet hydraulisk pumpe overfører dreiemoment til hjulene. Forces of treghet, vekt og friksjon er passert med minimal anstrengelse. Normal drift

servostyring pumpen er drevet av motoren via en trinse og drivreim. Trinsen blir pumperotoren. En rekke blad som passer mellom pumpehuset og rotoren. Fluidstrømninger med lavt trykk fra reservoaret inn i pumpehuset. Væsken blir plukket opp av de roterende skovler og tvunget inn i en innsnevret spot. Væsken stiger trykket til det nødvendige nivå. Den økte trykkfluid presses ut av pumpen inn i en trykk-slange som fører til styre-girkasse eller stativ. Hvis for mye trykket bygger seg opp, åpner en sikkerhetsventil for å la trykkfluid å gå tilbake til reservoaret.
Servostyring Fluid Tilstand

Væsken utseende avslører mye om tilstanden til servostyring pumpe og system. Fersk servostyring væske er farget rød og har en særegen lukt. Mørk grå væske tyder på oksidering i systemet. Skumming eller bobler i væsken angir luft eller vann i systemet. Pump degradering er preget av forkromming strømmer gjennom systemet.

Lekkasjer

Fluid nivåer må sjekkes ofte. Kronisk lave væskenivåer indikerer tilstedeværelse av en lekkasje fra pumpe eller andre systemkomponenter. Lekkasjer er en av de mest merkbare symptomer på servostyring pumpe svikt, som presenterer seg selv når bilen er parkert. Fittings og slanger som fører til styremaskin må også sjekkes når det er tegn på en lekkasje. Lave væskenivåer kan føre til servostyring pumpe til å drive fintfolk.
Drive Belter

remspenninger kan forårsake servostyring pumpe svikt hvis venstre ukontrollert. Slitte eller ødelagte belter kan skli og vil ikke vri hjulet effektivt. Overopphetede belter kan overføre sin varme til skivene og aksel system av servostyring pumpe. Vanskelighetsgrad styring er et annet symptom som indikerer løse drivreimer. Belter bør kontrolleres for sprekker, manglende biter og /eller uriktig spenning minst en gang i måneden. Slitasjeindikatoren på belter er vanskeligere å oppdage. Endre beltene etter fire års tjeneste.
Pump Noises

En stadig støyende pumpe er et tegn på problemer brygget i servostyring pumpe eller system. En summende lyd når hjulet er rett kan tilskrives en bråkete pumpe, skadet hydrauliske linjer, trykk regulatoren stikker, luft i systemet eller en sviktende pumpe. En spetakkelet indikerer pute for mottrykksventil mangler eller ødelagt.
Styrekarakteristikk

enkel styring kan også være en indikasjon på helse pumpe. Hard styring og /eller midlertidige økninger i arbeid når du dreier på rattet kan være forårsaket av lavt oljenivå. Dette kan være ledsaget av støy fra pumpen. En fet, løs pumpe belte eller en defekt servostyring pumpe kan også være årsaken til harde styring.
Konklusjon

Bileiere må bruke sine øyne og ører til oppdage om servostyring pumpen er i ferd med å mislykkes. Identifisere tegn på svikt tidlig kan hjelpe til med å få en reparasjon raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64581.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer