Framgangsmåten feilsøker en Dodge Caravan Engine

En Dodge Caravan motor er en kompleks maskin, og for hvert symptom på et problem som oppstår, kan det være et par forklaringer. Så, mens feilsøking en Caravan er motoren noen ganger bare tar et godt sett med øynene mens behandlingen av en motor, er det fortsatt kan være tidkrevende. Den Campingvogns On-Board Diagnostic system kan effektivisere denne prosessen og kutte ut en rekke falske fører. Hvordan bruke OBD systemet er avhengig av det året Caravan ble produsert. Den andre generasjonen av motordiagnostisering ble standardisert i 1996. Campingvogner før det året bruker en helt annen prosess. Du trenger
OBD-II scanner
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
Campingvogner 1996 og senere
en

Plug en OBD- II scanner inn i Caravan diagnostiske Data Link Connection. DLC utløp vil bli plassert under førersiden dash og et sted mellom gasspedal og venstre side kick panel.
2

Consult skannerens bruksanvisningen for den nøyaktige prosessen. Button og frontplaten orientering variere fra merke av skanneren, og det gjør kommandoen inn prosessen. Noen skannere vil slå på en gang sensing et innkommende datastrømmen fra en OBD-II-systemet. Hvis du ikke eier denne type skanner, må du trykke på power-knappen og slå på enheten.
3

Turn enten Caravan motor eller det elektriske systemet på. Skanneren enhet vil kreve det ene eller det andre. Hvis skanneren ikke er forhåndsprogrammert til å hente OBD-II koder, må du taste den aktuelle knappen, og skriv en "Scan" eller "Hent"-kommandoen.
4

Les gjennom kodene dine skanner-enheten hentes. Noen kan betegnes som "problemer", og noen kan betegnes som "pending". Lag en liste med feilkoder på toppen og de ventende koder nederst. Forlate god plass ved siden av de alfanumeriske koder for senere bruk.
5

Slå Caravan motor og /eller elektrisk system og fjern nøkkelen fra tenningen. Rådfør deg med skanneren håndboken for OBD-II generiske feilkoder. Hvis kodene på listen din ikke er definert i manualen, så du blir nødt til å slå opp Chrysler supplerende OBD-II koder på nettet. The Caravan eier håndboken vil ikke inneholde denne informasjonen. Når du har funnet alle relevante koden definisjoner, kopiere dem til listen din neste til de riktige kodene.
6

Tilbake til Caravan og åpne panseret til motorrommet. Start med de feilkoder først, som de har skjedd ofte, og sette av din check engine lys. Krysse ut kodene når du har fjernet dem fra betraktning. Deretter flytte inn på ventende koder. Hvis du fortsatt ikke kan finne problemet, bør du vurdere å ta bilen til en Chrysler-godkjent mekaniker.
Campingvogner 1995 og tidligere
7

Sett nøkkelen inn i Caravan tenningen. Innenfor span av fem sekunder, vri nøkkelen frem og tilbake i følgende rekkefølge:. ON-OFF-ON-OFF-ON
8

Se check engine lys. Det vil begynne å blinke kode på deg. Tell antall blink. Chryslers OBD-I blinkkodene er sett med to tall. Det første nummeret vil blinke, og en kort pause vil følge før de andre blinker. Så kode 38 vil være tre blink, en pause, og åtte flere blitser. Det vil være en lengre pause mellom kodesett. Skriv alle disse tallene ned.
9

Slå Caravan elektriske system av og fjern nøkkelen fra tenningen. Ut av bilen og sitte bak en datamaskin. Du må finne Chrysler OBD-I-koder, og i brukerveiledningen vil ikke ha dem. Når du finner kode beskrivelser, døyt dem ned ved siden av kodenumrene din registrerte i Trinn 2.
10

Tilbake til Caravan og pop panseret. Undersøke hver kode på listen din, og krysse dem ut når de har blitt eliminert fra betraktning. Hvis listen ikke gir et svar og du er snuble, oppsøke en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66428.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer