Slik feilsøker en Nissan Pickup Transmission

Nissan pickup sendinger administrere overføring av kraft produsert av motoren til drivhjulene. Nissan gjør både automatiske og manuelle girkasser. Automatgirkasser skifte gir gjennom bruk av elektriske pumper og hydraulisk væske, skiftende gear-sett på forhåndsinnstilte hastigheter uten sjåfør intervensjon. Manuelle girkasser bruke en manuelt betjent clutch å koble fra girkassen fra motoren slik at skift kan gjøres. Feilsøking både er nødvendig for at bilen skal bli nyttig. Instruksjoner
automatgirkasser
en

Undersøk gulvet i garasjen eller oppkjørselen hvor du parkerer bilen. Overføring væske ser ut som kirsebær hostesaft. Sjekk for å se om det kommer fra fronten av overføring eller bakover. Det er hovedsakelig to selene i en overføring. Man blir det til motoren. Den andre slutter den seg til drivakselen. Lekkasjer kan komme fra ett.
2

Åpne panseret når motoren er varm og lukt inne. Brent overføring væske gjør en sterk lukt. Lavt væskenivå, intern glidning forårsaket av mekaniske defekter eller tilstoppede drivstoffrør kan kok væsken.
3

Ta pickup for en stasjon og lytte nøye til overføring. Hvis du hører surring eller summende kommer fra automatgir, kan det være en defekt momentomformer eller væskenivået være lav.
4

ta hensyn til skiftende mønster og hastigheter på pickup. Shifting bør foregå på samme turtall og kjørehastighet under samme kjøreforhold og gå gjennom alle girene hele tiden. Hvis pickup starter skiftende med mye lavere eller høyere hastigheter enn vanlig eller savner et gir, er det noe galt. Dette kan være forårsaket av en ødelagt vakuum kobling kontroll, brutte linjer, eller band svikt.
Manuelle girkasser
5

Se etter en plutselig giret i nøytral. Har pop pickup ut av et gir? Er det det samme utstyret? Hvis det er det samme utstyret, så det kan være en overføring problem. Hvis det er alle gir, kan det være en dårlig clutch.
6

Lytt til merkelige lyder når du skifter. De synchronizers inne overføring hjelp matche utstyr hastigheter så hvert gir er på reise i samme takt for skiftet. De bør gjøre hvert skift rolig og glatt. Hvis du hører sliping på noen gear, så pickup trenger service.
7

Vær klar over innsatsen det tar å flytte fra utstyr til utstyr. Innsatsen bør være den samme i alle girene. En clutch problem kan gjøre det vanskelig å flytte fra utstyr til utstyr, men det vil være det samme for hver giring. Når det er vanskeligere å flytte fra fjerde til femte enn det er å gå fra første til andre, det er et problem som vokser inne i sendingen.
8

Åpne panseret og sjekke motorfester. Se etter åpne pauser eller sprekker. Hvis motoren skifter, vil den flytte den ut av stilling med overføringen.
9

Be mekaniker til å endre overføring væske og se etter metallspon som kan være i væske eller klamrer seg til avløpet plugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67297.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer