Hvor å Sjekk eksosanlegget hjemme på en 1998 Montero

Med tilgang til et gulv jack og bukker, sjekk eksosanlegg hjemme på en 1998 Montero. Når komponentene i eksosanlegget er løs eller skadet, kan du oppleve mye eksos eller rallende lyder. Hvis eksosrør er frakoblet eller skadet, vil dette føre avgassene å lekke. Ikke bare vil eksos lekkasjer redusere Montero effektivitet og ytelse, kan de også tillate giftige gasser å trenge inn i bilen hytta. Dette kan være farlig eller dødelig for fører og passasjerer. På grunn av dette, bør du inspisere eksosanlegget på din Mitsubishi Montero umiddelbart hvis du tror det kan være skadet. Du trenger
Floor jack
Jack står
Stikknøkkel
Socket satt
Eksos pakninger
Vis flere instruksjoner
en

start din 1998 Montero og trinn på utsiden av bilen. Lytt langs nedre side av kjøretøyet for eksos susing eller spratt lyder, da disse sannsynligvis indikere en eksos lekkasje. Vær også klar over noen overdreven eksos lukter stede mens motoren er i gang.
2

Parker bilen på en flat og solid betong overflate. Tillate god tid for motoren og eksosanlegget å kjøle seg ned før du begynner inspeksjon. Deretter bruker et gulv jekk for å heve den bakre del av kjøretøyet. Støtt chassis ved å plassere bukker under hver side av kjøretøyet.
3

Inspiser hele eksosanlegget rør for tegn til rust eller skade. Mens mindre rust forming på rørene over tid er vanlig, omfattende rust som kompromitterer integriteten av rørledninger må løses. Hvis det er noen rust flekker eller andre skader som skaper hull i eksosrør, har den skadede delen skiftes straks.
4

Sjekk eksos kleshengere som fester eksosanlegget til undersiden av kabinettet. Gummi kleshengere er plassert over hele eksosanlegget, forbinder metall eksos kroker til braketter montert langs chassiset. En skadet gummi hengeren kan tillate eksosen å skrangle eller komme unaligned. I tillegg, sjekk metall kroker og chassis braketter for tegn på skade, for eksempel stress sprekker.
5

Bruk en pipenøkkel for å sjekke at eksos flens bolter er festet. Det er to bolter plassert på hver flens på hele eksosanlegget. Alle bolter må være meget tett for å sikre en lufttett forsegling. Hvis du fremdeles har eksos lekkasjer på flens steder etter stramme boltene, erstatte gummipakninger som ligger mellom hver eksos flens med nye enheter.
6

Nedre bilen ut av gulvet jack etter fjerning av jack står fra under chassis. Åpne bilen panseret og inspisere eksosmanifolden, som ligger på venstre side av motoren. Nøye kontrollere manifold rør og sveiser for tegn til sprekker. Med panseret fortsatt åpne, start motoren og lytte nøye til eksosmanifolden for susing eller spratt lyder. Disse lyder indikere en eksos lekkasje i manifold eller rør, sannsynligvis på grunn av en sprekk som ikke er synlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68438.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer