Hvordan feilsøker jeg de Diagnostics på en '95 Lexus SC 400?

Toyota Motor Company introduserte Lexus SC400 i 1991, for 1992 årsmodell. 1995 Lexus SC400 var utstyrt med en 4,0-liters diesel som sprøytes V-8 motor, kan produsere opp til 250 hestekrefter og 260 fot-pounds av dreiemoment. 1995 var det første året for OBDII eller On Board Diagnostics Part 2 datasystem. Før dette året ble OBDI brukes til å diagnostisere og kontrollere motorytelse og utslipp. Den OBDII systemet er mye mer avansert og fortsatt brukes i biler i dag. 1995 SC400 hadde ikke noen kryptiske koder spesifikke til modellen, er så standard OBDII koder hva er gitt av denne bilens OBDII system. Du trenger
OBDII kompatibel diagnostisk skanner eller kode leser
Tenningsnøkkel
Penn og papir
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne førerdøren på SC400. Knele ved siden av førersetet og visuelt inspisere under nedre dashbord og rattstamme dekselet. Finn OBDII kontroll port, som er formet identisk til den kontakten på enden av en OBDII skanner eller kode leser. Plugg en OBDII skanner inn i OBDII kontroll port inne i SC400.
2

Vri tenningsnøkkelen til "II" eller tilbehør posisjon. Dette er den stilling som aktiverer alle instrumentbord lys, uten at motoren er av bilen. Ikke start bilen for den diagnostiske testen. Trykk på strømknappen på OBDII skanneren for å starte skanning datamaskinen. Skanneren går utenfor elektrisitet levert gjennom tenningssystemet, så nøkkelen må være i "II" posisjon for at skanneren skal slå seg på.
3

Skriv inn nøkkelen informasjon om bilen som du får en forespørsel via OBDII skanner. Bruk "Up" og "Down" piltastene til å velge alternativer, og trykk på "Read"-knappen for å akseptere svarene dine. Hovedskjermen spørringer på OBDII skanner vil spørre deg om bilen er utenlandsk eller innenlandsk (modeller fra USA), kjøretøy året, merke og modell, og foreslo motorstørrelse. Velg "Foreign", "1995", "Lexus", "SC400", og "4.0L V-8" for denne bilens riktig informasjon.
4

Velg "Les Diagnostic Codes" fra den sekundære menyen og trykk på "Les" for å godta svaret. Den OBDII skanner vil nå fullføre en syklus av testing på hele bilen og samle data fra OBDII datamaskinen i Lexus. Ikke berør noen knapper eller slå av tenningen når som helst i løpet av denne kommunikasjonen mellom skanneren og kjøretøy. Skanneren kan ta flere minutter å fullføre testen, men så lenge skanneren skjermen sier "Å kommunisere med Vehicle", da skanningen blir utført.
5

Bruk "Up" og "Down "pilene for å vise dine SC400 OBDII resultater for skanningen. Noen generiske skannere vil gi en meget kort beskrivelse, for eksempel "P1410 - EGR Circuit Feil", mens andre mer avanserte skannere vil informere deg "P1410 - EGR Position Sensor Circuit Feil". Uansett vil skanneren gi deg en generell plassering av problemet, og hjelpe deg å begynne din diagnose. Skriv ned alle de "koder" og informasjon at skanneren gir til deg ved hjelp av en penn og papir.
6

Vri tenningsnøkkelen av i Lexus og fjern OBDII skanneren helt fra kjøretøyet.
7

tilgang til Internett. Gå til http://www.obd-codes.com/trouble_codes/Lexus/ved å skrive inn denne adressen i adressefeltet øverst i nettleseren siden. Dette nettstedet er et nettsted for alle kjøretøy som bruker en OBDII system, og feilkoder knyttet til hvert enkelt kjøretøy. Som SC400 har ingen modell spesifikke koder, kan du se på definisjonen av hver kode på denne siden for å finne kilden til problemet ditt.
8

Kopier koden nummer og definisjon fra OBD- Koder nettsted, og legg inn informasjonen i et søk bar med valg av Internett-søk leverandør (Eksempel: Google, Yahoo, AOL). Dette søket vil bringe opp bilens problemer med kode, definisjonen, og visse nettsteder som gjelder for ytterligere diagnostikk og reparere nødvendig for å kunne ta seg bryet med kode fra Lexus. Bruk informasjonen samlet på nettet for å reparere bilen selv, eller ta bilen til din klarert mekaniker og fortelle dem nøyaktig hva diagnosen er og hva du ønsker løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67195.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer