Slik feilsøker en 2005 Pontiac Grand Prix

The 2005 Pontiac Grand Prix er produsert av Pontiac divisjon i General Motors. Grand Prix i 2005 endret ikke mye fra året før. GT og GTP modeller forble, men en ny GXP trim linjen ble innført. Heldigvis er det svært få problemer med 2005 Grand Prix, og de problemene som finnes kan fikses ved å ta dem enten til en General Motors forhandler eller til din pålitelige mekaniker. Instruksjoner
en

Sjekk din service poster for en Dorman OE Solutions erstatning styring knoke. Disse styring knokene ble brukt som reservedeler på 2005 Grand Prix, men en produksjonsfeil forårsaker disse komponentene til å sprekke. Hvis de gjør det, vil du plutselig mister kontroll over kjøretøyet, sannsynligvis uten advarsel. Dorman tilbyr å erstatte disse styring slåsshansker uten kostnad. Ring (800) 523-2492 for å spørre om detaljer.
2

Kontroller om det lekker kjølevæske eller hvit røyk som kommer fra eksos av Grand Prix. GM installert manifolder på Grand Prix med plastdeler. Disse komponentene er kjent for å sprekke og mislykkes på rundt 100.000 miles, men omfattes ikke spesifikt under en tilbakekalling for Grand Prix. Du kan fremdeles være i stand til å ha dette elementet reparert gratis, men ved å ta den til en GM forhandler under fabrikken tilbakekalling for disse plast manifold komponenter.
3

Kontroller at tenningen sylinder fungerer normalt. På 2004-modellene, var dette et stort problem. På 2005-modellene, ble dette mindre av et problem, men kan fortsatt skje til Grand Prix. Når du prøver å slå på tenningen, vil sylinderen syltetøy og ikke la deg starte bilen. Må ha dette elementet kontrolleres og skiftes ut av en kvalifisert mekaniker, da det ikke er dekket av en GM fabrikk tilbakekalling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64218.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer