Hvor å Test en 1995 VW Jetta Ignition Coil

The 1995 Volkswagen Jetta basismodellen kom med en 2,0-liters firesylindret og en fem-trinns manuell girkasse. Tenningssystemet brukes på 2,0 liter har en enkelt tennspolen som strømmer til distributøren cap via en tenning wire. Fordi en spole brukes til å forsyne elektrisk kraft til fordeleren, vil en defekt spole føre til at motoren være ujevn, og i enkelte tilfeller overhodet ikke. For å teste tenningen coil, må du bruke et multimeter for å lese motstanden i coilen. Du trenger
multimeter
Socket satt
Ratchet
flat skrutrekker
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
Testing
1

Parker bilen på et plant underlag, slå av motoren, og sett på parkeringsbremsen. Løft panseret og støtte den med hette prop stang. La motoren avkjøles helt før du fortsetter.
2

Følg tenningsledning i sentrum av distributør cap til tenningen coil som er montert på brannmuren ved siden av brake master sylinder. Klem låsetappen for spolen ledningsnettet og ta den ut av coilen. Vri spolen tenningsledning litt og trekk den ut av spolen terminal.
3

Undersøke spolen mellom ledningen terminalen og sele støpselet for å finne en liten inspeksjonsluke. Lirke tilgang døren åpen med en flat skrutrekker. Slå på multimeter og sett den til motstand eller ohm innstillingen. Trykk ledningene til terminalene som ble skjult av dekselet. Motstanden bør lese hvor som helst mellom 0,5 til 0,7 ohm, hvis motstanden faller utenfor dette området, er det tennspolen dårlig og må byttes
4

Test for motstand mellom tenningsledning terminal på. spolen og høyre inne terminalen. Motstanden bør lese mellom 3000 til 4000 ohm. Hvis motstanden leser utenfor dette området, erstatte tennspolen.
5

Sjekk ledningsnettet, tenning ledninger og tennplugger for eventuelle feil og bytt om nødvendig, hvis tennspolen tester bra.

Replacement
6

Løsne boltene som fester coilen og braketten til brannmuren med en stuss og skralle. Fjern tennspolen fra braketten og behandler det riktig.
7

Sett den nye tennspolen inn i braketten og hold til brannmur. Monter braketten festeboltene og stram tettsittende med en socket og skralle.
8

Plasser en liten mengde dielektriske fett i tenningen ledningen terminal og wire sele tilkobling. Kobler du ledningsnettet til coilen, når de er riktig koblet låseklaffen vil klikke seg. Skyv tenningsledning boot over terminal kontakten på coilen og skyv i sentrum, en særegen klikk vil bli hørt når de er riktig tilkoblet. Senke bilen hette og trykk ned til det låses på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68704.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer