Liste over Dashboard Varsellys

Biler har blitt mer avhengige av datamaskiner, økende kompleksiteten av ulike systemer og noen ganger gjør problemene vanskeligere å løse. Flere dashbord varsellys varsle føreren til alvorlige eller lette system svikter. Ifølge en undersøkelse utført for Storbritannias Automobile Association (AA), 47 prosent av kvinnene og 33 prosent av mennene ikke kunne diagnostisere betydningen av varsellys. De fleste kjøretøy håndbøker kan identifisere og definere problemet, og bør henvises til ved hver kjøretøyets eier. Oljetrykk

oljetrykk lyser rødt. Den lyser når motoren er i gang, og blinker av etter noen sekunder. Hvis lyset forblir på under kjøring, bør sjåføren dra over til et trygt sted og slå av motoren. Dette lys betyr farlig lav eller ingen olje trykket inne i motoren. Kontroller oljenivået på peilepinnen og fyll på olje til det foreskrevne nivå angitt på pinne.
Battery Charge varsellampe

batterilading advarsel lyser rødt og bør øyeblikk slå på ved start og deretter slukke. Hvis det ikke kommer på i det hele tatt eller forblir på etter at motoren har vært i gang, betyr det et problem med lading systemer (dynamo eller generator) som finnes. Problemer kan omfatte dårlig batteri kabeltilkoblinger en defekt dynamo eller generator, eller en ødelagt dynamo eller dynamo. Hvis Serpentine beltet har brutt det vil kreve en erstatning på nettstedet eller et slep til en reparasjon stasjon.
Brake System Lett

Den røde bremsesystem Lyset vil holde seg på under anvendelsen av håndbremsen. Hvis det skal være på etter frakobling av parkeringsbremsen, kan det tyde på et lavt bremsevæske nivå. Husk at når bremseklossene eller fat slites ned, vil væskenivået reduseres i master sylinderen, så sjekk det ofte. Søke hjelp på en bensinstasjon.
Engine varsellampe

Motoren varsellampen vil normalt være gul i fargen, men kan være rød i noen biler. Denne varsellampen blinker av og på når motoren starter. Hvis det fortsetter å holde seg på det kan bety et problem med motoren overvåkingssystem. Hvis den blinker av og på i en jevn rytme mens du kjører, bør bilen eieren redusere hastigheten. Stoppe og deretter restarte motoren kan stoppe problemet. Hvis lyset fortsetter å bo i, bør bilen bli tatt til en reparasjon stasjon hvor en skanner verktøyet kan brukes til å identifisere problemet.
ABS varsellampe

Den gule ABS (brems) varsellampen vil komme på kort under motor start. Hvis det fortsatt på mens du kjører det kunne bety et problem med bremsesystemet, som en sensor. Denne varsellampen stiller ikke en nødsituasjon, men kjøretøyets eier bør få det sjekket ut av en tekniker som kan bruke en kode skanning verktøy for å finne problemet.
Brake System og ABS varsellys

Hvis ABS varsellampe og bremsesystemet varsellampe tennes samtidig under kjøring, betyr det at bremsen tilstanden har nærmet seg en nødsituasjon tilstand. Dersom det er forsvarlig å gjøre det, bør bilen eieren gå til nærmeste parkeringsplass og ringe etter hjelp. Bremsepedalen skal ikke bli deprimert plutselig med ekstreme trykk i nødstilfelle pull-over.
Temperatur varsellampe

Den røde temperatur varsellampe betyr at motoren har nådd maksimalt temperaturterskel, som kan være forårsaket av et lavt kjølevæskenivå, svikt i radiator vifte eller fans, en fast termostat, blåst toppakning eller katastrofal kjølevæske lekkasje. Motoren skal være slått av umiddelbart. Noen ganger å slå av air condition enhet og slår på ovnen kan kjøle motoren ned. Uansett, ekstremt høye motor temperaturer må løses umiddelbart for å unngå store skader på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65567.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer