Hvordan måle Car Cylinder Compression

Som stempelet er flyttet opp i sylinderen ved veivakselen under en motorens kompresjon slag, er luft /drivstoff blandingen komprimert. Dette varmer opp blandingen til en temperatur i nærheten av sin selv-forbrenningstemperaturen. Komprimering og oppvarming av luft /drivstoff blandingen gir en mer fullstendig forbrenning når pluggen tenner blandingen. Hvis ikke nok kompresjon er utviklet for å varme opp blandingen er tilstrekkelig, vil det oppstå en feiltenning og tennpluggen kan tilsmusses med uforbrent brensel. Du trenger
Spray deler renere
Socket satt
Compression tester
Papir
Blyant
Vis flere instruksjoner
Dry Compression Test
1

Koble fra tennplugg ledninger ved å vri hver plugg ledning støvel som du trekker ledningen vekk fra sin respektive plugg. Rengjør eventuelle akkumulerte skitt og rusk fra tennpluggene, ved hjelp av komprimert luft eller sprøyting deler renere. Fjern alle tennpluggene, ved hjelp av en tennplugg socket og skralle.
2

Deaktiver drivstoff og tenning ved å fjerne bensinpumpe sikring eller relé-og frakobling av coilen. Blokkere gassen åpen, slik at maksimal luft kan strømme gjennom motoren under testen.
3

Skru kompresjon tester slangen og passer inn i nummer 1 sylinder tennplugg hullet. Unngå over-stramme montering i hodet, det bare må være stramt nok til å forsegle åpningen
4

Vri tenningsnøkkelen til "Start"-posisjon og sveiv motoren 4-6 omdreininger. mens observere måleren. Ettersom stempelet i den sylinder som testes kommer til øvre dødpunkt av slaget, vil det føre til en ujevn lyd i omdreinings hastighet for å indikere en omdreining. Komprimering bør bygge raskt. Skriv ned komprimering verdi.
5

Gjenta testen for alle sylindrene. Enhver sylinder hvis kompresjonen er 15% lavere enn for den høyeste sylindertemperatur er ansett å være lav. To lave sylindere som er ved siden av hverandre kan tyde på en defekt toppakning. En sylinder som har en lav avlesning på den første kompresjon og bygger seg opp langsomt indikerer dårlig ringene. En som aldri bygger seg opp indikerer en ventil-tog problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68084.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer