Slik arbeider Min OBD-11 AutoScanner

On-Board Diagnostics versjon II (OBD-II) er et standardisert system for å fastslå vanlige problemer i et kjøretøy. Siden 1996 biler produsert i USA er OBD-II kompatibel. OBD-II AutoScanner er en enhet som du kan koble til ditt kjøretøy for å diagnostisere hva som forårsaker problemene. Når du kobler denne enheten til bilen din, vil du motta en kode som du kan bruke til å fastslå problemer med bilen. Du trenger
Computer
Vis flere instruksjoner
en

sette inn "DTC Oppslag" CD i datamaskinens CD-stasjonen og lukk den. Klikk på "Install"-knappen på skjermen som vises, og følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren. Klikk "Finish" når du blir bedt om og ta ut CD fra skuffen. Åpne programmet du nettopp har installert, og la det opp på datamaskinen.
2

Finn "Data Link" tilkobling for ditt kjøretøy. Hver bil laget etter 1996 i USA har en og det er vanligvis plassert under dashbordet på førersiden. Hvis det ikke ligger her, vil det være en label som forklarer hvor den er plassert i kjøretøyet.
3

Koble datakabelen fra OBD-II scanner til "Data Link" tilkobling. Ta av dekselet over forbindelsen hvis man er til stede. Når du setter inn kabelen, vil du legge merke til at strømmen til OBD-II er på. Det er nå klart til bruk.
4

Trykk på "Up" eller "Down" knappen for å markere "Les Codes" på hovedmenyen, og trykk på "Enter" for å velge. Vent noen minutter som OBD-II utfører en diagnostisk scan. Hvis det oppdager problemer, vil en femsifret kode vises på skjermen sammen med en melding som forteller deg hvor mange koder det oppdages.
5

Trykk "opp" og "ned"-knappene til å bla gjennom de tilgjengelige kodene. Gå tilbake til datamaskinen, og skriv inn kodene én om gangen i den diagnostiske program for å fastslå betydningen og årsaken til hver kode. Hvis du ikke klarer å finne koden på listen, kan du finne flere koder ved å besøke nettsiden eller ringe kundestøtte for bilens produsent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68267.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer