Hvordan endre Dynamo på en Ranger

The Ford Ranger ble introdusert i 1965 som en F-serie lastebil med bøtte seter og en oppgradert trim pakke. I 1992 Ranger ble endret til en mindre lastebil, basert på Mazda Courier rammen. Fra og med 1982-modellen år, har Ford Ranger blitt solgt med en 4-sylindret eller V-6 motor, og den kommer i to-eller firehjulstrekk. Utskifting av dynamoen på en Ranger fra 1982 til stede er en nesten identisk prosess, med den eneste forskjellen er at plassering av dynamoen på motoren. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Ranger. Finn og trykke strammeren montering foran på motoren, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Deprimerende strammeren forsamlingen vil slippe spenningen på stasjonen beltet. Fjern drivremmen fra fronten av motoren.
2

Fjern den positive kabelen fra batteriet, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Det er en konstant positiv ladning mellom dynamoen og batteriet. Fjerne batteriet kabelen vil eliminere muligheten for elektrisk støt eller elektrisk skade på noen del av kjøretøyet i løpet av dynamo utskifting prosessen.
3

Fjern den øvre bolten på dynamoen, som sitter på det som er kjent som en svingarm. Bruk en 3/8-inch skralle og socket å fjerne bolten. Bruk en tang på den andre enden av bolten hvis øvre bolt har en mutter på den andre enden. Sving dynamoen utover, vekk fra motoren, før du kan få tilgang til baksiden casing på dynamoen.
4

Fjern både positive og negative ledninger fra dynamo, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket.
5

Fjern den nedre bolten fra dynamo, som monteres direkte inn i dynamo braketten. Skyve hele dynamo forsamlingen ut av dynamoen braketten.
6

Installer den nye dynamoen i dynamoen braketten. Tre den nedre bolten gjennom sammenstillingen, inn i den roterende braketten. Begynn nederst bolt i braketten for hånd, men ikke stramme den nederste bolten.
7

Fest de positive og negative ledningene på baksiden av dynamoen bolig, ved hjelp av en 3/8-inch kjøre skralle og socket. Stram til feste mutterne på ledningskontakter mellom 15 til 25 ft-lbs. dreiemoment. Ikke stram mutterne, eller du vil spinne gjenget innlegget og ødelegge din nye dynamoen.
8

Skyv dynamo på plass for å justere den øvre bolten. Skyv den øvre bolten gjennom svingarm eller adjuster, arm. Fest mutteren på den motsatte enden av bolten hvis det finnes, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket, pluss tang om nødvendig. Fest både øvre og nedre skruene på dynamoen mellom 50 til 60 ft-lbs. dreiemoment.
9

Drapere stasjonen beltet tilbake på dynamoen. Bekreft beltet ruting ved å sjekke beltet ruting diagram på toppen av radiator av Ranger ditt. Trykk strammer skivene og installere stasjonen beltet tilbake på trinser, som ledes av belteføring diagrammet. Slipp strammer når beltet er justert og sentrert på alle trinser.
10

Sett den positive batterikabelen og stram mellom 15 til 20 ft-lbs. dreiemoment, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66076.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer