PT Cruiser Strut Problemer

The Chrysler PT Cruiser har vært gjenstand for flere tilbakekallinger og en rekke teknisk service bulletiner (TSB) utgitt av produsenten i hele produksjons-årene av kjøretøyet. En tilbakekalling for 2005 og 2006 PT Cruiser relaterer seg direkte til de spankulere problemer noen Chrysler eiere har klaget. Strut Noise

En av de største klager på PT Cruiser rapportert av Carcomplaints.com er struts gjør en knirkende eller klikke lyd. Dette strut støy skyldes en svaie-bar foring tidlig å ha slitt ut. Svaie-bar bistår struts å gi en jevnere kjøring over røffe veier. Når foringen slites, kan en knirkelyder bli hørt. Det gis ingen begrunnelse i foringene seg raskt på enkelte PT Cruisers, men teknikerne ved Repairpal.com tilstand at slitasjen er fra hyppig kjøring i ulendt tilbake veier.
Suspension Recall

Mer enn 6900 PT Cruisers har blitt tilbakekalt på grunn av en defekt mutter brukes til å feste kuleleddene til bil. Mutteren sendt med visse kuleledd forsamlinger var ikke selvlåsende muttere, som forårsaket nøtt å løsne fra kuleleddet på slutten av struts. Dette løsner mutrene fører til at forsamlingen til å løsne fra PT Cruiser, og sjåføren kan miste kontrollen over bilen. PT Cruiser bør tas tilbake til forhandleren og har dette strut problem repareres før en ulykke inntreffer.
Overdreven Bounce

Ifølge Carcomplaints.com, noen PT Cruiser eiere er hoppende overdrevet mens drives. Dette er forårsaket av de strevere som kommer løs. Sammenstillingen som styrer ri av PT CRUISER er en del av staget montering. Under produksjonen, ble denne spankulere forsamlingen ikke strammet til spesifikke moment krav. Dette fører til at forsamlingen til å løsne under drift, noe som fører til retur fordi PT Cruiser ikke kompensere for ulike trafikkmiljø riktig. PT Cruiser bør tas inn i dealership å ha forsamlinger strammet til med riktig moment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66077.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer