Feilsøking for en 1990 Toyota Celica GT

1990 Toyota Celica GT er utstyrt med en 2,2-liters firesylindret motor. Celica GT inneholder mange forskjellige standard funksjoner, inkludert en driver foran airbag, bøtte seter, servostyring, klut sitteplasser, 14-tommers hjul, strøm utvendig speil, power antenne, ekstern trunk utgivelsen, og en tilt ratt. Fordi Celica GT består av så mange ulike deler, systemer og komponenter kan det være vanskelig å løse et problem med kjøretøyet. En måte å finne løsninger på de problemene du opplever med Celica GT er å gjennomgå minnes og reparasjon guide informasjon. Instruksjoner
en

Kontroller struts på forhjulene på Celica GT hvis kjøretøyet er ridning grov eller føles som sjokkene ikke fungerer ordentlig. Visse typer av etter at markedet utskifting struts produsert av Ride Control, LLC installert på 1990 Toyota Celica modeller inneholdt ikke en sveis felles mellom lagerhuset og rangere plate. Den mangler sveis felles kan føre til at spankulere å komme løs fra sin rette byggeform, øker risikoen for et kjøretøy krasjet. Hvis du har en kjørekontroll strut, og det mangler en sveis joint hele spankulere bør byttes ut.
2

Se på airbag inflator på Celica GT hvis airbagen varsellampen lyser på instrumentet panelet når du starter bilen. Airbagen inflator kan være feil maskinert og kunne unngå å distribuere. Hvis inflator er defekt, må du bytte hele enheten for å unngå lidelse skader i tilfelle en bil krasjet.
3

Se på drivstoff linjer av Celica når du finner en drivstofflekkasje under panseret sted i bilen. Pass på at linjene er riktig montert på hver av sine tilknytningspunkter og at det ikke er noen hull i linjene. Du bør også sjekke forgasseren for å se om beslaget er løs eller om injektorer er lekker. Hvis drivstofflekkasje er mer mot den bakre delen av bilen, inspisere gasstanken for å sikre at det ikke er noen punkteringer eller hull i tanken.
4

Undersøk toppakning av Celica når du ser hvit røyk kommer ut av bilens eksos mens du kjører. Pakningen kan være lekkasje kjølevæske inn i sylindrene i motoren. Finn ut om blokka har noen sprekker som det kan være lekker kjølevæske inn i motorens sylindere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67390.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer