Vanlige problemer med en Ignition Module

Tenningsmodulen er den midtre delen av tenningssystemet som sender et signal fra nøkkelen til en sensor på distributør. Uten denne tenningsmodulen, vil bilen ikke starte eller føre til at bilen til stall under akselerasjon. Vanlige problemer med tenningsmodulen kan skape kaos med å bestemme de riktige reparasjoner. Elektrisk Kort

Tenningsmodulen kan være plassert hvor som helst langs tenningssystemet, inkludert rett utenfor distributør eller inne distributøren. Den ene kan være forurenset med veien rusk eller kjemikalier som forårsaker tenningsmodulen å korrodere. Når tenningsmodulknastene korroderer, det shorts ut kretser og årsaker til bildeler til stall eller ikke starte. Etter å ha sjekket alle andre sannsynlige årsaker som for eksempel batterier, kabler eller forrett, må tenningsmodulen å bli erstattet. Tenningsmodulen er en bærbar komponent og må skiftes ut etter hvert, men når symptomene begynner å utvikle seg, modulen må skiftes for å hindre ytterligere skade på motor eller andre tenningskomponentene.
signalavbrudd

Tenningsmodulen sender et signal til en sensor og deretter inn i datamaskinen for å bestemme tidspunktet eller avfyring sekvens av motoren. Når signalet blir avbrutt, er timingen av kjøretøyet ikke vedlikeholdes og bilen vil ikke bli tent. Dette signalet avbrudd er knyttet til en sviktende tenningsmodulen som utløser et signal når nøkkelen er engasjert og sender et annet signal til distributøren. Tenningsmodulen må skiftes en gang andre faktorer som for eksempel tennplugg ledninger sviktende eller tennplugger som krever erstatning, som begge skaper de samme symptomene som signal avbrudd av tenningsmodulen.

Airflow Sensor Wire

Et annet vanlig problem med tenningsmodulen er skitt eller drivstoff påvirker ledningene på luftstrømmen sensor. Når denne ledningen er tett eller korrodert med skitt eller drivstoff, betyr luftstrømmen sensoren ikke motta tenningsmodulknastene signaler for å starte bilen. Luftstrømmen sensoren overvåker vakuum inne i motoren, og tenningen modulen krever denne informasjonen til annen avfyring av motoren riktig. Når luftstrømmen sensor ledning er skittent, det gir ikke nok informasjon til tenningsmodulen å fungere ordentlig, eller luftstrømmen sensor vil sende periodisk informasjon til tenningsmodulen, forårsaker startproblemer. Luftstrømmen sensor ledning kan rengjøres med en motor renere eller elektronikk rengjøringsmiddel spray.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66474.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer