Slik feilsøker en Volvo Engine Smell

Måten motoren din lukter kan fortelle deg mye om hva som kan gå galt med den. På en Volvo, kan motoren lukt hjelpe deg å diagnostisere store problemer. Hvis du opplever et stort problem med din Volvo, er den første tingen å gjøre for å identifisere lukt. Fordi fikse ganske mye annet på din Volvo kan være dyrt, vil dette sikre at du bruker penger der det teller. Instruksjoner
en

Åpne panseret på din Volvo med motoren av. For å gjøre dette, trekke opp på panseret utløserspaken inne i kabinen i førersiden fotbrønnen. Så nå under midten av panseret og dra opp på panseret sikkerhetslås. Trekk hetten opp og plassere hette støtte stang under panseret og la panseret hvile på den.
2

Bekreft noen lukter som kommer fra motoren med motoren av. Hvis du lukter olje, kan det være en oljelekkasje. En visuell inspeksjon vil bekrefte denne rundt ventilhuset deksel på toppen av motoren eller hodet for å blokkere tetning mot midten av motoren.
3

Start motoren. Hvis du lukter olje, indikerer dette en oljelekkasje, som er mest sannsynlig kommer fra enten bunnpannen til motorblokk segl, hodet for å blokkere segl, eller ventil dekke til hodet segl. Hvis du lukter en søt lukt, indikerer dette en kjølevæske lekkasje. Hvis du lukter en lukt som brent toast, er dette en kortslutning som er i ferd med å starte en brann under panseret ditt. Slå av motoren umiddelbart. Hvis du lukter drivstoff, indikerer dette at det er en drivstofflekkasje. Dette er mest sannsynlig skjer på drivstoff filter eller drivstoff rail.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65077.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer