Hvordan feilsøker jeg de sensorene på en 1988 Toyota Pickup?

Feilsøking sensorene på en 1988 Toyota pickup krever en datamaskin og litt kunnskap om hvordan bilen fungerer. Husk når diagnostisere problemet at en sak alltid påvirker en annen ting. For eksempel, hvis du får en oksygen sensor myk koden, bør du ikke regne med at oksygen sensor er dårlig. Sjekk andre deler som kan påvirke det som en dårlig plug wire eller tennplugger. Disse problemene kan forstyrre mengden av uforbrent drivstoff i eksosen. Det kan føre til at oksygen sensor til å ha dårlige målinger, som igjen fører til at maskinen skal slås på check engine lys med en oksygen sensor kode. Du trenger
kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden scanner inn i data port, som ligger under dashbordet rett til venstre for ratt. Snu bilen nøkkelen til "On" posisjon.
2

Trykk på "Read"-knappen på skanneren. Skriv ned kodene som skanneren viser dem. Match kodene til kodebrevet som følger med skanneren. Kodebrevet konverterer koden til en meningsfull diagnose.
3

Sjekk plugger, ledninger og resten av tenningssystemet hvis du har en oksygen sensor kode og hvis lyset aldri forblir på . Lyset kunne gå av når du først starter bilen, og deretter komme tilbake på, eller det kan gå av under kjøring.
4

Ha en profesjonell sjekk datamaskinen hvis koden skanneren gir deg også mange koder som ikke gir mening. Hvis du får fire eller fem koder, sjansene er du har en malfuntioning datamaskin. Ikke at mange sensorer pleier å gå dårlig på samme tid. Hvis du har koder som ikke eksisterer, du også kan ha et problem med datamaskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66325.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer