Hvordan en tre - trinns manuell girkasse Works

En manuell girkasse formål er å overføre kraften fra motoren til hjulene . Uten en sending, vil motoren ha for mye kraft og ikke nok dreiemoment, og det ville være vanskelig å få bilen startes. Gears

Motoren er koblet til girene , som hver har et annet forhold . De omdanne motorens kraft til kraften som er mer effektiv på hjulene . Første girutveksling er normalt rundt 2,5 --- for hver ti tenner motoren utstyret har, har den første gir i overføringen 25 . Hver en gang motoren gir spinn , har den første utstyr til å spinne 2,5 ganger , noe som betyr at hvert spinn kommer til å ha mer makt .
Clutch

clutch er forbindelsen mellom motoren og giret transmisjonens tannhjul. Det er egentlig bare en spak , når du trykker på clutchpedalen , clutch beveger seg , skille motoren gir fra girkasse . Dette er når du flytter --- var du til å gjøre det uten clutch , vil din utvekslinger male som de beveger seg mot en fortsatt bevegelse motor gear.
Interiør
< br >

manuell girkasse har to vedlegg til bilens interiør --- kløtsjpedalen og girspaken . Girspaken kobles direkte til girene , og føreren kan endre hvilket gir som er engasjert av skiftende det mens clutchen er engasjert . Dette er hva som gjør overføring manuell --- førerens kontroll over clutch og gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66173.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer