Hva er tegn på en dårlig Remstrammer?

The beltestrammeren er en avgjørende del av enhver motor. Dens funksjoner inkluderer stramme motoren belte og overføring av makt gjennom trinser fra Serpentine beltet til generatoren. Det er ansvarlig for å generere de riktige mengder spenning å la motoren gå og drive sine komponenter. Beltestrammere mister sin styrke og effektivitet over tid, noe som kan føre til motorsvikt hvis beltene ikke erstattes. Det er nyttig å kjenne tegnene som strammer er slitte eller den må byttes. Batteri Lett

bilbatteri lyset vil lyse opp når beltestrammeren er sviktende. Batteriet vil begynne å løpe ned på grunn av det faktum at beltet er bremse ned og gli ut av sitt. I tillegg vil dynamoen ikke lenger snu raskt nok til å levere strøm til batteriet.
Løshet

En av de viktigste tegnene på at en beltestrammeren trenger utskifting er løshet av beltet. Lytt etter en flagrende "støy under kjøring eller mens bilen går på tomgang. Dette indikerer strammeren for løst. Andre lyder som angiveri eller hvirvlende fra fronten av motoren bety våren inne strammeren er svekket. I dette tilfellet, beltestrammeren må skiftes.
Rust og Debris

Rust eller korrosjon kan bygge opp rundt strammeren, samt skitt og søle. Rust forhindrer strammeren å spinne fritt, noe som kan føre til ytterligere skade på motoren. Korrosjon kan oppstå i områder med kaldere klima, og hvor veiene er tungt saltet om vinteren. Rust også en tendens til å fordele til andre deler av motoren, inkludert dynamoen.
Pulley Damage

Eventuelle skader på automatisk strammer skivene kan forårsake skade på beltestrammeren på grunn av vibrasjoner forårsaket av skivene. Fysisk skade på skivene er en indikasjon på ekstrem spenning eller fysiske forstyrrelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66172.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer