Vanlige Nissan tenningssystemets Symptomer

Tenningsmodulen hjelper bilens tenningssystem opprettholde nok gnist til å starte motoren, og eventuelle problemer i sine komponenter kan ha negativ innvirkning på bilens ytelse. Nissan, en japansk bilprodusent, tilbakekalt over 2,1 millioner biler på verdensbasis i 2010 på grunn av tenningsmodulknastene problemer i flere av sine biler, slik som 2003 Pathfinder og Xterra. Symptomer på en tenning kontroll problem i en Nissan er de samme som i andre kjøretøyer. Steiling

Defekte elektriske kontakter inne i en Nissan tenningsmodulen kan føre til at motoren mister makt og ikke klarer å skru når tenningen er slått. Bilen kan plutselig kuttet av mens du kjører, spesielt når minkende fart, og vil ofte ikke starte igjen. Dette kan være et resultat av silisium damp forming på ledninger på elektrisk relé, som leverer strøm til tenningsmodulen.
Temperatur Problemer
p Hvis din Nissan motor gjør ikke opprettholde en stabil temperatur, kan tenningsmodulen være feil. Motorens Temperaturen reguleres ved en varme sensor som sender data til en måler på bilens instrumentpanel. Hvis temperaturen stiger over det normale, vil pekeren på måleren stige, noe som indikerer at motoren er for varm. Hvis dette skjer, kan kjøretøyet ha problemer akselererende og plutselig stall, men starter når motoren kjøler av. Denne syklusen av overoppheting, vil slå av og starte fortsette til sterk varme skade hindrer motoren i å starte i det hele tatt.
Dårlig Akselerasjon

En dårlig tenningsmodulen på en Nissan kan føre til akselerasjon problemer. Bilen kan rykk eller skjelve når du treffer gasspedalen. I stedet for å påskynde, kan det bremse ned eller nøle på økte hastigheter, spesielt når du flytter fra en fullstendig stopp. Du kan også føle sterke vibrasjoner fra motoren under kjøring i høye hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66277.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer