Feilsøking Oxygen Sensor på en 94 Toyota 22RE

The datamaskin i 1994 Toyota 22RE motor avhenger av en nøyaktig signal fra oksygen sensor for å gi motoren riktig mengde drivstoff til sylindrene. Etter tusenvis av miles av tjenesten selv, kan eksos partikler blokkerer sensoren arbeidsgruppe element eller en utslitt krets kan hindre elektrisk strøm. Imidlertid er en dårlig oksygensensor ikke den eneste komponent som kan påvirke 22RE motorytelse. Før skylde på sensor, feilsøke enheten for å bekrefte dine mistanker. Du trenger
10 Megaohm digital voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Kjør Toyota i ca 20 minutter for å få motoren til driftstemperatur, slik at oksygen sensor starter overvåking av eksos strømmen.
2

Park din Toyota på flat mark, slå av motoren og går du få 10 Megaohm digital voltmeter.
3

Angi meter til en lav DC volt range, slik at du kan lese fra 0,1 V til 1,0 V.
4

Åpne panseret og starte motoren. Rase det over 1200 rpm i to minutter og deretter la den inaktiv. Begynn testene ved å koble apparatet røde proben til sensor signal wire og den svarte proben til metall overflaten eller bolt på motoren. Spenningen lesing på måleren skal svinge raskt mellom 0,2 og 0,8 volt.
5

Koble et vakuum slange på inntaket manifold, som den kommer til Positive veivhusventilasjon (PCV) ventil. Displayet på apparatet bør gå ned til ca 0,2 volt, signaliserer datamaskinen at det er svært lavt drivstoff i blandingen. Koble sugeslangen.
6

Ta av luftfilter røret med en Phillips-skrutrekker og blokkere åpningen fører til spjeldhus med en butikk fille. Displayet på apparatet bør gå opp til ca 0,8 volt, signaliserte datamaskinen det er for mye drivstoff. Bytt luften renere tube med Phillips-skrutrekker.
7

Snap gassen åpnes og lukkes. Displayet på apparatet burde gå opp og ned, svarer til den plutselige bølge av luft går gjennom gassen. Spør din assistent slå av motoren. Hvis du lagt merke sensoren sykle langsomt i løpet av første test eller sensoren ikke klarte å svare riktig på blandingen tester, sjekke ledningene i kretsen for shorts eller pauser. Hvis ikke, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65711.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer