Min Dome Lett Vil ikke Shut Off

Dome lys inne i et kjøretøy operere gjennom flere brytere. Standardkontrollen ligger på en innstillbar knott på dashbordet, vanligvis på venstre side av rattet, eller på frontlys bryteren. Andre brytere er montert på hver dør, og på enkelte biler, stammen. Noen moderne biler montere en tidsbestemt bryter i tenningslåsen. Lyset blir kontrollert av en sikring som vanligvis dekker flere elementer. En dome lys som slår seg ikke betyr en av bryterne sitter fast i "On" posisjon. Instruksjoner
en

Juster dome lysbryter. Hver bil har en. Noen biler har en bryter på lys, og en på dashbordet. Bryteren som styrer lysstyrken på dashbordet skjermen også kan slå på kuppelen lys, når bryteren er på sitt høyeste innstilling. Drei bryteren til den laveste innstillingen for å se om lyset slås av. Du har en dårlig bryter hvis du justerer rattet blir ikke svakere dashbordet skjermen i det hele tatt.
2

Åpne hver dør og finne døren bryteren. Se etter en bryter fast i åpen stilling. Manuelt trykke på hver bryter for å se om lyset vil deaktivere. Du skal føle hver ett klikk. Overdreven slark eller ingen klikkelyd indikerer en defekt bryter.
3

Start bilen og la den gå i fem minutter. Vri om nøkkelen og ta den fra tenningen. Åpne og stenge hver dør. Lyset skal slå av innen fem minutter fra alle dørene er lukket.
4

Trace ledningene for hver bryter. Du vil ønske å ta bilen til en mekaniker til å ha ledningene spores, som plassering av ledningene vil løpe fra hver dør inn i rammen på bilen og avslutte på ledningsnettet bak dashbordet. Linjene skal krysses på et koblingspunkt i en av ledningsnettet for lys, hvis alle bryterne er i full drift.
5

Fjern pæren for å unngå å tømme batteriet til ledningene kan inspiseres av en mekaniker. Du kan prøve å ta ut sikringen, men sikringen sannsynlig styrer flere innvendige systemer, og slik at du kanskje ikke ønsker å fjerne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66259.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer