Hvordan kontrollerer jeg Fuel Pump i en Ford Aspire?

The Ford Aspire ble produsert fra 1994 til 1997. Basen to dørs modell av 1997 Aspire var utstyrt med en 1,3 liters firesylindret motor og en fem trinns manuell girkasse. Bilen har også tatt med mange forskjellige standard funksjoner, inkludert bøtte seter, et senter konsoll, bremser, klut sitteplasser, 13 tommers hjul, og sjåfør og passasjer kollisjonsputer foran. Aspire inkluderer også en elektrisk bensinpumpe som sitter inne i bensintanken på bilen. Fordi drivstoffpumpen er vanskelig å komme til deg bør ordentlig feilsøke det først før du prøver erstatning. Du trenger
Tenger
Fuel trykkmåler
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble drivstoff trykkmåler til Schrader ventil Aspire motor. Den Schrader-ventilen ned på toppen av motoren og ser ut som luftmunnstykket på en bil eller sykkeldekk. Etter at drivstoff trykkmåler er tilkoblet, slår den Aspire motor på og la den gå og lese drivstofftrykket på måleren. En akseptabel drivstoff trykkområde for 1997 Ford Aspire er mellom 38 og 46 pounds per kvadrattomme.
2

Sjekk om drivstofftrykket regulator er defekt eller ikke. Når drivstoffet trykkmåleren viser at Aspire drivstoff trykket er lavt drivstoff trykkregulatoren kan være årsaken i stedet for drivstoffpumpe. Softly presse drivstoff linjen koblet til drivstoff trykkregulatoren mens Aspires tomgang og drivstoff trykkmåler fremdeles er koblet til Schrader ventil. Hvis drivstoffet trykket øker mens du klemmer på drivstoffslangen regulatoren må skiftes i stedet for drivstoffpumpe.
3

Watch etter tegn på at bensinpumpen har sviktet. To store tegn å se etter er at motoren ikke starter i det hele tatt og Aspires motoren kveles når du prøver å øke hastigheten mens du kjører.
4

Lytt til drivstoffpumpen til å begynne å jobbe når Aspire batteri er engasjert i rolige omgivelser. Sett tenningsnøkkelen i tenningen og vri nøkkelen én innstilling til høyre slik at batteriet fungerer, men bilens motor er slått av. Du bør være i stand til å høre bensinpumpen sende bensin gjennom drivstoffslanger av bilen så snart batteriet er på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67459.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer