Problemer med Billagre

Lager gi de mekaniske innretningene for motor og girkasse deler til roterer rundt hverandre. Hjulene rotere på aksler, stempler rotere på veivaksel armer, motordeler rotere og kjøre drivreimer gjennom mekanismene og så videre. Hver av disse systemene anvender lagrene for å håndtere oversettelsen av strømmen fra en del til en annen. Som et resultat, kan lagrene resultere i en betydelig bil sammenbrudd når de ikke fungerer riktig eller begynner å svikte. Smuss og grus

Lagrene er fine biter av metall, maskiner konstruert til spesifikasjoner av glatthet, størrelse og lastekapasitet i forhold til trykket de kan håndtere. For å holde disse delene fra å falle fra hverandre og sliping i biter, lagrene bruke smøring og fett for å holde dem fullt funksjonelle. Dessverre, fett og olje involvert utgjøre en betydelig magnet for smuss, grus og forurensninger. Fordi lagrene er bygget så tett i forsamlingen, får en ekstern stykke noe inni et lager kan ødelegge det svært raskt når du er under press. Husk at lagrene beveger seg i svært høye hastigheter, slik at den minste feil kan ødelegge lageret internt, noe som kan føre til at det å knuse og eksplodere under press.
Metallspon

Metal biter og spon er et annet problem for lagrene. Selv om lagrene seg selv er konstruert med høye toleranser og deler i rustfritt stål, andre motor deler i og rundt bilen er sliping og griper inn mot hverandre også. Over tid blir biter av metall flasse av deler og fanget i smøremiddel og fett. Lagrene er ofte installert med selene som holder mye av dette materialet ut, men en metall barbering kan fortsatt finne sin vei inn i et lager og får det til stall.
Heat

Heat er de elementære trussel mot alle motor og friksjon deler. Motorer kjøres på betydelig raske rotasjoner, som genererer varme. Lagrene er konstruert for å tåle slike temperaturer, men over tid kan de mislykkes. Dette er vanligvis forårsaket av en svikt i smøring flyt. Motoroljen tendens til å være flytende kjølemiddel for slike lagre. Et lavt oljenivå eller brenning av oljen reduserer smøring, som igjen gjør at lagrene blir varmere, til slutt falt fra hverandre.
Tid

Lagrene er laget for å vare i i lang tid, men til slutt de må skiftes ut. Som lagrene alder, kan faren for forskyvning innenfor lageret forekomme. Dette kan skje via pytt i lageret buret selv (lageret ramme som holder innmaten sammen), iført ned av roterende deler, eller tap av bærende materialet integritet. Som forskyvning begynner, blir det verre som press og en del bruk gjøre problemet større. For mye forskyvning kan føre til at deler som roterer med lagrene for å flytte på feil måte, skade eller bøye dem under motor press. Som et resultat, erstatte lagrene per foreslått vedlikehold er avgjørende for å unngå mer kostbare problemer senere.
Hjullager

hjullager er en spesielt vanlig peiling som har problemer fordi de slites ned raskere enn andre kjøretøy lagrene. Delen blir så brukt for å være vesentlig rotasjon av hjulene på kjøretøyets aksler. Dette problemet vil uttale seg, bokstavelig talt, med sliping og angiveri støy. På mange biler er 100.000 miles øvre enden av en hjullager trygg levetid og etter at erstatning er anbefalt.
Throw-Out Bearing
p Som en del av mekanismen som trekker inn clutchen på en manuell girkasse ut av inngrep med tannhjul, kan innkastet ut lageret bli et problem for en driver. Dette lageret som gjør bruk av clutchen en enkel prosess. Når det går dårlig får clutchen bevegelse med girkassen vanskelig eller umulig, avhengig av skadene involvert. På grunn av den mekaniske arbeidet på livet av dette lageret, er det regelmessig erstattet med utskifting av en bil clutch.
Konklusjon

Lagrene er bygget for å vare lang tid, men de vil brytes ned over tid. Hold motor innvendige rene og forseglet, og følge en vanlig vedlikeholdsplan per bilen maker forslag, og du vil unngå svært kostbare problemer senere på grunn av lagersvikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64528.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer