Ford F-150 Transmission Problemer

Ford F-150 pickup lastebiler har en velfortjent rykte for robuste pålitelighet, spesielt med sin slepe kapasitet på over £ 10,500. Men med dette ryktet kommer ønsket av F-150 eiere til å teste grensene for lastebil evner, som setter en belastning på transmisjonen. Den primære fiende av overføring svikt er varme, mangel på regelmessig vedlikehold og upassende tauing. Major overføring svikt før 60.000 miles er vanligvis på grunn av manglende utført planlagt vedlikehold. Bakgrunn

Late generasjon sendinger for Ford F-150 er 6R80E 6-trinns automatgirkasse og den automatiske Overdrive elektronisk 4R70W og 4R75E 4-trinns girkasser. AOD-E gjør at motoren kan slippe 1000 rpm på riksveg hastigheter for mer drivstoffeffektive cruising enn standard 3-trinns automatgir. Den 4R70W kan generere opp til 506-punds-fot dreiemoment.
Shift Points

En vanlig praksis blant lastebil eiere engasjert i tungt arbeid er å gjøre endringer i passer deres behov. Selv om skiftende differensial forholdstall kan øke dreiemomentet for større slepekapasitet, må bilens datamaskin som skal omprogrammeres. Endring av differensial-forhold, for eksempel fra 3.08:1 til 4.1:1 kan forårsake overføringen til å endre til høygir sent og tilbake til lavt gir for tidlig, i henhold til 2carpros.com. Problemet ligger hos de skiftet poeng kontrollert av bilens datamaskin. De skiftet poeng må omprogrammeres for å matche den nye differensial ratio.

OD varsellys

Varsellamper har en tendens til å feile på siden av forsiktighet og også kanskje ikke engang signalisere problemer med overføringen selv. Overdrive lys på Ford F-150s kan tidvis flimre. En datakode lese-out på en Ford-forhandler kan avsløre overdreven girolje temperatur. Oftere enn ikke, er imidlertid den skyldige en $ 40 defekt sensor i stedet for en $ 1200 rive ned av overføringen, ifølge fordforums.com.
1997 modeller

De AOD sendinger i 1997 F-150 modeller har blitt kjent for å lekke overføring væske i å overføre saken, forårsaker skiftende problemer. Av roaders er også oppmerksom på de 1997 modellene som overføring modus bryteren kan kortslutte hvis det kommer vann inn i overføre saken, noe som gjør det umulig å skifte gir.
1989-2003 modeller

1989-2003 F-150s har også vært kjent for å ha overføring væske lekkasje i overføringen saken. I tillegg kan torque converter STØVPLUGG falle ut, noe som krever et tetningsmiddel for å holde den på plass.
Shot Momentomformer

Feil bruk av tauing kan forårsake betydelig skade til automatisk overføring. Rocking F-150 fram og tilbake ved raskt skiftende fra reserve for å videresende flere ganger for å få trekkraft årsaker enorm belastning på torque converter. Slike overgrep kan føre til eieren å høre et høyt "bang" etterfulgt av lastebilen ikke fremover. Hvis en intern undersøkelse avslører metallspon, må torque converter som skal erstattes.
Uberegnelig skiftende

Tidlig på 1990-tallet F-150s utstyrt med automatiske girkasser har vært kjent for å skifte uberegnelig eller skifte brått i gir. Dette er ofte forårsaket av en feil spak posisjon sensor eller lavt væskenivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64313.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer