Hvordan Reset sjekke motoren lys på en 1998 Land Rover

The 1998 Land Rover utvalg av kjøretøyer inkluderte 1998 Land Rover Range Rover og 1998 Land Rover Discovery. 1998 Range Rover var tilgjengelig med en 4,0-liters V-8 i SE pakke og en 4,6-liters V-8 i HMS-pakken. 1998 Land Rover Discovery var tilgjengelig med en 4,0-liters V-8 i både LE og LSE pakker. 1998 Land Rover biler har en innebygd diagnostikk datamaskin kalt OBDII. Den OBDII porten på passasjersiden av bilen, som Land Rovers ble opprinnelig opprettet for høyre kjøring i Storbritannia. Du trenger
OBDII skanner
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Åpne passasjersiden foran døren på Land Rover. Finn OBDII diagnostisk port under hanskerommet, på passasjersiden foten godt. Plugg OBDII skanner inn i porten. Vri tenningsnøkkelen til "II" eller tilbehør posisjon, uten å starte motoren.
2

Trykk på power-knappen på skanneren for å starte den. Velg "Foreign" fra de viktigste redskap skjermen på tester. Input din Land Rover året, merke og modell, med "Up" og "Down" piltastene for å velge de riktige valgene. Trykk på "Read"-knappen for å akseptere dine valg. Gå gjennom listen over henvendelser fra skanneren til skanneren ber deg om at den kommuniserer med bilen.
3

samle data fra skanneren i form av OBDII koder som det gir deg. Noen skannere vil også gi deg en liten definisjon av koden, for å hjelpe deg med å isolere hva som forårsaker koden. Bruk dataene du samler inn fra OBDII skanner for å foreta de nødvendige reparasjoner på bilen din, slik som å fjerne kilden til kodene.
4

Installer OBDII skanner etter de riktige reparasjoner har blitt utført . Gå gjennom de ulike valg igjen for å velge riktig redskap. La OBDII skanner til å kommunisere med bilen din og lese OBDII koder igjen. Bruk "Up" eller "Down" piltast for å velge "Slett Codes" fra skanneren menyen, eller trykk på "Slett" knappen hvis utstyrt. La skanneren til å kommunisere med bilen igjen for å slette OBDII koder.
5

Test kjøre bilen for å sikre at motorservice lys ikke kommer til å komme tilbake på. Hvis lyset kommer på igjen når du starter bilen, eller kort tid etter at du har slettet de OBDII koder, deretter riktig reparasjonen ikke ble gjort på bilen. Søke profesjonell diagnostiske tjenester hvis du har en tilbakevendende motorservice lys etter at du gjør reparasjoner på bilen. Sensorene på bilen kan være den skyldige, snarere enn delene selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68429.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer