99 Ford Taurus Batteri Problemer

En dårlig batteri eller lader system i en bil kan opprette en rekke symptomer: ingen starter, elektronikk feil og hele bilen nedleggelse er bare grunnleggende eksempler på hva en feil batteri kan gjøre til et kjøretøy. Alle tre versjonene av 3,0-liters V-6 i basismodellen, samt 3,4-liters V-8 i 1999 Taurus SHO utnytte de samme batteri størrelser. 1999 Ford Taurus bruker en standard 36-serien batteri, men har muligheten til en 34-serien, så vel. Riktig verneutstyr er avgjørende for å utføre dette prosjektet på en sikker måte. Du trenger:
Vernebriller
Latex hansker eller gummilinjert arbeidshansker
3/8-inch-drive skralle og socket sett
Batteri terminal rengjøring verktøy eller stålbørste
Anti-korrosjon aerosolflaske (valgfritt)
multimeter
Assistant eller andre person
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller og gummihansker. Åpne panseret på Taurus. Inspisere den fysiske formen til batteriet. Svulmende sider på batteriet kan være et tegn på dårlige celler i batteriet, noe som fører til utvidelse av det ytre dekselet. Overskytende korrosjon på batteripolene eller på toppen av batteriet kan indikere en mulig lekkasje av batterisyre. Skyve innover på sidene av batteriet kan hjelpe deg å avgjøre om batteriet lekker, vil du høre en hvesende lyd eller se en fysisk reaksjon hvis den gjør det. Ikke trykk på sidene overdrevet, da dette skaper en trygghet og helserisiko.
2

Fjern batteriets kabler fra batteriet med en skralle og socket. Grundig rengjøring av batteripolene med et batteri innlegg renere eller stålbørste. Rengjør batteripolene Kablene på samme måte. Installer batterikablene tilbake på batteriet og trekk dem tettsittende. Spray antikorrosjonsspray på de rensede ledninger og klemmer for å hindre korrosjon kommer i veien for batteriets tilkoblinger.
3

Fjern de to rektangulære dekslene på toppen av batteriet, ved hjelp av en flat- skrutrekker. Inspisere vannstanden i hver av batteriet fylle hullene. Hvis vann-nivået er mer enn 1/4 tomme under den øverste kanten på hullet, fylle hvert hull med vann. Installer caps, for hånd, når du er ferdig. Noen batterier er forseglet enheter, eller ikke-vedlikehold batterier. Ikke prøv å fjerne vannet dekker på et batteri som har en etikett som indikerer det er en lukket enhet.
4

Slå multimeter til "V", eller spenningen innstillingen, mellom 20 og 200 volt. Plasser den røde proben fra multimeter på den positive batteripolen. Plasser den svarte proben fra måleren på minuspolen. Din multimeter bør gi en lesning av 12,00 volt eller høyere. Hvis batteriet har lav spenning lesing, lade batteriet på en lader, og deretter teste batteriet når batteriet er fult. Hvis batteriet ikke vil akseptere en kostnad fra laderen, bytt batteriet.
5

Spør en assistent til å starte motoren, og øker rpm til 1500. Bruk startkabler og annet kjøretøy batteri å hoppe starte motoren, hvis det er nødvendig. Plasser multimeter sonder på de riktige kontaktene igjen. Den multimeter skal vise en lesning av 12,50 til 14,00 volt. Hvis avlesningen ligger over eller under disse tallene, deretter dynamoen skal testes og eventuelt skiftes ut. Denne spenningen test må utføres på et fulladet batteri.
6

Be assistenten å slå på high-beam frontlykter og blåser motor, med motoren fortsatt kjører. Be ham eller henne til å øke motorens turtall til ca 2000. Ta en annen leser med multimeter din. Spenningsavlesing på multimeter bør øke med rundt 0,5 volt. hvis spenningen på måleren ikke endres med de elektriske belastninger på, er ladesystemet på Taurus ikke fungerer som den skal. Slå av motoren når testen er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68428.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer