Problemer med Running Lights i en 2006 Jetta 2,5

The 2006 Volkswagen Jetta 2.5 har en tilbakekalling og flere teknisk service bulletiner for problemer med kjørelys. Mer enn 340.000 Jetta ble tilbakekalt for å kjøre lys problemer, arbeider hovedsakelig med veimerking og-belysning og ikke møte reflekterende standarder publisert av National Highway Traffic Safety Administration. Kjørelampe Recall

reflekterende enheter av de løpende lamper på 2006 Jetta 2.5 ikke oppfyller National Highway Traffic Safety Administration standarder. Disse refleksene er plassert på forsiden og på sidene av Jetta og ikke lyser sterkt nok under normal drift av bil. Jetta må tas inn i dealership å ha denne tilbakekallingen reparert ved å erstatte de reflekterende enheter. Når disse enhetene ikke lyse nok, kan andre sjåfører ikke se Jetta på trygg avstand eller trygg nok avstand til å sikre stoppe tid eller for å hindre en ulykke.
Cap Installasjon

Tilbakekallingen som omhandler de defekte reflekterende enheter også avtaler med hetten som deaktiverer de kjører lys 'horisontalt og vertikalt sikte. 2006 Jetta 2.5 ble produsert uten den nødvendige cap som deaktiverer sikter av de horisontale kjørelys. Andre Jettas ble produsert med et lokk som deaktiverer den vertikale sikter skrue av de vertikale kjørelys. Begge disse fabrikasjonsfeil skape problemer med kjørelys, og hindre dem fra å lyse opp veien nok for bilens sjåfør. De kjører lys samlinger skal kontrolleres for å sikre at riktig cap er installert på Jetta 2.5.
Range Control Motor

2006 Volkswagen Jetta 2.5 har et teknisk service bulletin utgitt av produsenten om området kontroll motor på kjørelys. Når sikter cap og reflekterende enheter er fastsatt av produsenten, kan det oppstå problemer med utvalget kontroll motor og føre til at motoren svikter. Denne svikt i området kontroll motor forårsaker kjører lys å blåse ut eller ikke lyse i riktig retning under normale kjøreforhold. Utvalget kontroll motor må erstattes av forhandleren når feilen oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66500.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer