Trouble Med Defroster i en 2001 GMC Sierra

Varmeapparatet i GMC 2001 Sierra van fungerer bedre når vinduene er lukket. Du bør også bruke gulvet eller bi-nivå setting, med temperaturkontroll i den røde nyanse. Men på kjølige, fuktige dager, bør du bruke "Defrost"-innstillingen for å holde vinduene rene. Tåke eller is kan fjernes med tinefunksjonen. En egen knapp styrer bakvinduet avriming. Hvis du har problemer med tinefunksjonen på '01 Sierra, må du kanskje justere defroster innstillinger. Instruksjoner
en

Sett avriming innstillingen med temperaturen knott i rød gradering og slå viften på full hvis den foran vinduet ikke vil tine. Fjern alle kart, hansker og andre elementer fra toppen av frontruten. Disse elementene kan blokkere ventilen som blåser luft på frontruten for å tine det. Fjern kvister som is eller snø fra utsiden vent over frontruten for å øke effektiviteten.
2

Se etter en bryter og linjer krysset bak vindusglass. Dette vil fortelle deg om den van bakre vinduene har en tinefunksjonen. Linjene er elektriske elementer som varme glass og føre til at isen smelter. Se etter noen pauser til linjene som kan være årsaken elementene ikke til å fungere. Bakvinduet avriming fungerer bare med tenningsnøkkelen i "på"-posisjon. Den har også en timer-funksjon. Vær klar over at de oppvarmede tine speil virker bare når bakruten avriming er på.
3

Bruk en skrape for å fjerne bakruten på utsiden. Fjern eventuelle klistremerker fra de bakre vindu elementer som de kan forårsake ineffektivitet, shorting eller skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67664.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer