Slik feilsøker en 1987 Chevy Suburban

The 1987 Chevy Suburban er en firehjulstrekk kjøretøy med en stor kropp. Kjøretøyet ble konstruert i flere forskjellige størrelser med stor R10 og R20 modellene blir konstruert for tunge tauing anvendelser. V8-motoren er en enkel design og som ikke bruker et datasystem. Diagnostisering mekaniske problemer er mye enklere enn i mange biler, men grunnleggende kunnskap om vanlige problemer er nødvendig. Grunnleggende vedlikehold av kjøretøyet vil bidra til å forhindre maskinhavari. Du trenger
Startkabler
Nytt batteri
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningen for å engasjere Suburban makt. Test interiør og eksteriør lys for full kraft. Prøver å starte bilen. Hvis strømmen er død eller det flagrer, krever batteri et hopp begynner å øke spenningen. Hoppe starte batteri med startkabler og kjøre bilen. Bytt ut batteriet hvis det fortsetter å miste kostnad. Hvis det nye batteriet mister strømmen på regelmessig basis, må du bytte dynamo.
2

Forsøk å starte bilen. Hvis batteriet har strøm og motoren ikke sveiv ikke, kan starteren være dårlig. Krype under bilen og lokalisere den sylinder-formede starter i nærheten av baksiden av motoren. Hit starteren med en hammer for å skubbe de låste tenner. Hvis bilen starter, vil starteren kreve erstatning i nær fremtid.
3

Kjør bilen på en glatt overflate. Føler for vanskelig å trekke til den ene siden. Den firehjulstrekk kan være engasjert, og du må stoppe og skifte inn og ut av firehjulstrekk flere ganger for å slippe skapene.
4

kjøre bilen på en glatt overflate og variere hastigheten å oppmuntre skiftende. Lytt til overføring for vanskelig giring og sliping. Transmisjonen er ekstremt viktig og må vedlikeholdes hvis det ikke skifter jevnt.
5

Se etter røyk når du starter bilen og ta hensyn til ekstra motorstart før avfyring. Din Suburban er drivstoff-injisert og injektorene kan kreve rensing for å fjerne tresko og tillate en jevn start.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67665.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer